Μην χασετε

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Φάγαμε σκ@τ@ oλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά»

Στον διαστημικό σταθμό του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη απογειώθηκε απόψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Advertisements

 

Ο οικοδεσπότης του «Τροχού της Τύχης» είναι ο μακροβιότερος στην ιστορία του παιχνιδιού αλλά και των τηλεπαιχνιδιών γενικότερα.

Περήφανος για το κατόρθωμά του αλλά και με μεγάλη πίστη και αγάπη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα ήθελε επουδενί να αλλάξει γραμμή πλεύσης όπως εξομολογήθηκε.

 

«Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν κάτι σαν τον Πολυχρονίδη γιατί να θέλω να αλλάξω;» είπε.

Το επώνυμό του συγγενές με του Γιώργου Πολυχρονίου, επίσης παρουσιαστή του σόου σε παλαιότερες δεκαετίες, τον έφερε αντιμέτωπο πολλές φορές με ολισθήματα γλώσσα που τον μπέρδευαν μαζί του, όπως και απόψε όταν ο Φάνης έκανε το ίδιο λάθος.

«Μην το κόψεις (στο μοντάζ). Έκαναν τρία χρόνια να με πουν Πολυχρονίδη στον δρόμο» δήλωσε αμέσως μετά.

 

Advertisements

Άλλη μεγάλη του αγάπη είναι η πάλη κι έτσι ίδρυσε το μοναδικό επαγγελματικό promotion wrestling στην Ελλάδα.

«Επειδή δεν παίζω καζίνο δεν κάνω τίποτα και είπα κι είπα να πετάξω κάπου τα λεφτά μου, να πω ότι κάτι έκανα» κι αμέσως μετά προκάλεσε το τηλεοπτικό δίδυμο στο ρινγκ…

 

Για καιρό ασχολήθηκε και με το sportscasting κάνοντας περιγραφές αγώνων. Ξενέρωσε όμως με την τηλεόραση όταν του έβαλαν φραγμούς στο ύφος που είχε στις μεταδόσεις.

«Ήμουν πρώτα αθλητικός συντάκτης αλλά μετά έπαθα ζημιά με το ραδιόφωνο, πρώτα γιατί πληρωνόμουν, ταΐζω την οικογένειά μου από αυτό. Η τηλεόραση και τα αθλητικά με ξενέρωσαν γιατί μου έβαλαν χέρι ότι βάζω πολύ χιούμορ και μου το κόψανε και με εξορίσανε. Αν πεις ότι ο Έλληνας παίκτης ρίχνει στον γάμο του καραγκιόζη μπορεί και να παρεξηγηθεί».

 

Advertisements

 

Από τα highlights όταν απέδειξε το ταλέντο του μεταδίδοντας τον παλμό της νίκης του Τσάκα επί του Πρόδρομου αλλά και της προσγείωσης του… Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτή την περίοδο νιώθει ικανοποιημένος από τα επαγγελματικά του. Άλλωστε, δεν πέρασε και εύκολα στην καριέρα του γι΄αυτό τώρα που οι κόποι του αναγνωρίζονται δεν μπορεί παρά να νιώθει δικαιωμένος.

 

Και σε αυτό σίγουρα συμβάλλουν και οι αρκετά καλές αμοιβές που έχει τις οποίες και ξέρει καλά να αξιοποιεί μέσω της αποταμίευσης.

«Επειδή φάγαμε σκ@τά όλα αυτά χρόνια στη δουλειά, όλα αυτά που έρχονται τα τιμαρεύω που λένε και στο χωριό μου».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα