Μην χασετε

Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό του: «Κάποια στιγμή λες ή να πάω να αυτοκτονήσω ή να κάνω κάτι»

Ο Πέτρος Λαγούτης ήρθε από τη Γη στον διαστημικό σταθμό του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη για να μιλήσει για τα πάντα.

Advertisements

 

Έπιασε κουβέντα για τη χιώτικη καταγωγή του επιθέτου του και αναφέρθηκε φυσικά στην επιτυχημένη τηλεοπτική μεταφορά του «Έτερος Εγώ».

Ακομπλεξάριστος αναφέρθηκε και στον εθισμό του στον τζόγο για τον οποίο έχει μιλήσει εκτενώς και στο παρελθόν.

Μόνο όταν έφτασε στον απόλυτο «πάτο» κατάφερε να ξεφύγει από τους δαίμονές του και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, όπως εξομολογείται.

«Πολλά χρόνια ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Φτάνεις σε έναν πάτο, προσωπικό, ψυχολογικό και τα έχεις καταστρέψει όλα και αυτό πατώνει κι άλλο και απλά λες ή να πάω να αυτοκτονήσω, ή να πάω σε άλλη χώρα να μην με ξέρει κανείς ή να κάνω κάτι για τον εαυτό  μου.

«Έτυχε να βρεθώ σε χώρο τζόγου – καζίνο ήταν αλλά στο ΚΕΘΕΑ έτσι το λέγαμε – να μην έχω κρατήσει ούτε για διόδια, να αναγκαστώ να γυρίσω από την Παλαιά Εθνική Οδό να πάρω λεφτά και να ξαναπάω. Έχει τύχει να δανειστώ από άνθρωπο λεφτά που τα είχε ανάγκη να φάει και να του λέω “θα στα φέρω σε 3 ώρες, φέρ΄τα».

 

Όσον αφορά το κεφάλαιο της σχέσης του με τη Μυρτώ Αλικάκη είπε:

Advertisements

«Έχουμε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου μετά από χρόνια. Έχουμε μία υπέροχη σχέση με τη Μυρτώ. Καθημερινά. Δεν ασχοληθήκαμε με τις γραφειοκρατίες στην αρχή. Στην αρχή υπάρχει θυμ,ός, απόσταση και το παρατήσαμε. μετά βρήκαμε τα πρακτικά και οπότε είπαμε να κλείσει ο κύκλος και να κινήσουμε τις διαδικασίες αλλά ήρθε ο κορονοϊός. Έχει ξεκαθαρίσει το ερωτικό ανάμεσά μας. Αισθανόμαστε οικογένεια».

 

Για το αν έχει απιστήσει απάντησε θετικά ομολογώντας ότι το έκανε μόνο μία φορά. Ποια είναι η ατάκα από σύντροφό του που του έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό;

 

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα