Μην χασετε

Πέτρος Λαγούτης: «Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Ήλιος», αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μάχη που έδωσε με τον εθισμό του για τα τυχερά παιχνίδια και βγήκε νικητής.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες».

 

Advertisements

 

«Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. «Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα».

«Σαν πραγματικά μια ανώτερη δύναμη να σε βλέπει και να σε επιβραβεύει».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα