Μην χασετε

Πέτρος Κωστόπουλος: Μας δείχνει τι έκανε την ώρα του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια

Ο λαμπερός γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συγκέντρωσε εχθές τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν ευχές στο ζευγάρι διαδικτυακά είτε μέσω κάποιας τηλεοπτική εκπομπής, αφού η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο και οι καλεσμένοι ήταν μόλις 100.

Ανάμεσα σε εκείνους που ευχήθηκαν δημόσια στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο πρώην σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του «Όλα λάθος» πρόβαλε ένα βίντεο με θέμα τον πολυαναμενόμενο γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Μετά το τέλος του βίντεο ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε: «Όσοι παντρεύτηκαν και όσοι θα παντρευτούν να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Να ζήσουν και να είναι καλά για πάντα. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι».

Όπως φαίνεται, μετά το τέλος της εκπομπής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος, βρέθηκε σε παραλία της Αττικής, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με φίλους. Την ώρα λοιπόν που η πρώην σύζυγός του παντρευόταν τον Βασίλη Κικίλια στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρουσία των τριών παιδιών που είχαν αποκτήσει κατά τη διάρκεια του δικού τους γάμου, ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram φωτογραφίες που τον έδειχναν να απολαμβάνει την θάλασσα, τον ήλιο και ένα κοκτέιλ!

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, ο διάσημος παρουσιαστής είχε πει σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του: «Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους.

Advertisements

Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. (Στέλνει φιλιά) Αυτά, τέλος».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα