Μην χασετε

Πέτρος Γαϊτάνος: «Είπα ναι στη διαφήμιση γιατί ήθελα ο κόσμος να δει αυτή την πιο χαλαρή πλευρά μου»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες σε ένα από το πιο επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ που έχουν γυριστεί για τις ανάγκες γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Αν και εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταυτίσει την φωνή του με τους θρησκευτικούς ύμνους του Πάσχα στο εν λόγω διαφημιστικό τον βλέπουμε να ερμηνεύει όχι έναν, αλλά τρεις διαφορετικούς ρόλους.

Advertisements

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή του αυτή να πρωταγωνιστήσει σε μία τέτοια διαφήμιση, προκάλεσε ποικίλα αντιδράσεις. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος εξήγησε τον λόγο που τον έκανε να πει «ναι» στη διαφήμιση αυτή που έχει γίνει viral.

Δείτε επίσης: Hλίας Βρεττός: Έχω πάει με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο

«Είπα ναι στη διαφήμιση γιατί ήθελα ο κόσμος να δει αυτή την πιο χαλαρή πλευρά μου. Επίσης θέλησα να κάνω αυτό το διαφημιστικό σποτάκι για να επισημάνω ότι ακόμα και μέσα στους χώρους της αγοράς, όπου επικρατούν τα εμπορικά κριτήρια, μπορεί να γίνει και κάτι με ποιότητα.

Δεν ήταν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Είναι καλό να υπάρχουν δουλειές και να έχουμε έσοδα για να μπορούμε να βιοποριστούμε, ειδικά εμείς οι καλλιτέχνες που κάνουμε μια δουλειά πολυέξοδη. Όμως δεν θα έκανα κάτι αν δεν ήταν σχετικό με αυτό που είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και άλλαξε look

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα