Μην χασετε

Πέντε trends που οι Γαλλίδες θα φοράνε όλο το καλοκαίρι και μπορείς να τα υιοθετήσεις άμεσα

Μερικά ίσως σε προβληματίσουν αλλά στο τέλος της ημέρας να θυμάσαι «πως οι Γαλλίδες ξέρουν καλύτερα»!

Advertisements

Το ότι οι Γαλλίδες είναι οι πιο φινετσάτες Ευρωπαίες είναι κάτι σαν άτυπη, κοινή παραδοχή στον κόσμο της μόδας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλες εμείς οι υπόλοιπες από τις γειτονικές χώρες ακολουθούμε πιστά τα βήματά τους στα «fashion μονοπάτια» κάθε σεζόν. Για αυτό το καλοκαίρι οι αναρτήσεις των fashion influencer από το Παρίσι μας κατευθύνουν προς πέντε συγκεκριμένα trends που αναλύουμε παρακάτω. Ναι, πλέον βλέπουμε ότι έχουν αφήσει στην άκρη τα σανδάλια και φοράνε καουμπόικες μπότες και το καλοκαίρι. Πως δεν τις πτοεί το να έχει ένα φόρεμα μακρύ μανίκι αρκεί να είναι λεπτό το ύφασμά του. Πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος πανωφοριού που φοράνε το καλοκαίρι και αυτό δεν είναι το ξεβαμμένο, jean jacket που έχεις συνηθίσει να βλέπεις όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια. Δες παρακάτω αναλυτικά τα πέντε αγαπημένα French trends, τα οποία θεωρούνται «so hot right now» και δες ποια από αυτά μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ! Γιατί τα είπαμε αυτά και παραπάνω… «οι Γαλλίδες ξέρουν!»

To μεσάτο, denim jacket: Aυτό το seventies κομμάτι είναι το πιο hot πανωφόρι για το καλοκαίρι σύμφωνα με τις Παριζιάνες φίλες μας.
Western boots: Ένα χειμερινό είδος παπουτσιού συνδυάζεται ιδανικά με midi, αέρινα ρομαντικά φορέματα αλλά και με midi, sexy dresses.
Το κοστούμι με shorts: Θυμίζει λίγο στολή κατηχητικού αλλά δεν μπορεί παρά να συμφωνήσεις ότι αυτός είναι ο πιο καλοκαιρινός τρόπος να βάλεις το σακάκι σου.
Οι μπλούζες με κεντήματα: Oι ρομαντικές ψυχές και οι λάτρεις των ethnic εμφανίσεων πολύ θα τις εκτιμήσουν.
Τα μακρυμάνικα, wrap φορέματα: Ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά βράδια που φυσάει ή έχει μία ελαφριά ψύχρα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα