Μην χασετε

Πέμυ Ζούνη: «Δέχτηκα σeξουαλική παρενόχληση σε μια πολύ τρυφερή ηλικία»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Πέμυ Ζούνη όταν βρέθηκε, μέσω skype, στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ1, «συνδέσεις». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει και η ίδια δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Ειδικότερα, η Πέμυ Ζούνη σημείωσε χαρακτηρισικά πως «το να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος είναι κακότροπος είναι άλλο. Αυτό από τη διαστροφή και την αρρώστια είναι διαφορετικό. Αυτά δε τα ξέραμε και αυτά είναι που μας έχουν σοκάρει».

 

Advertisements

«Το θέατρο είναι ένας χώρος εξουσίας αλλά ποιος χώρος δεν είναι; Εγώ είχα υποστεί σeξουαλική παρενόχληση σε έναν άλλο χώρο, σε πολύ μικρή ηλικία, αντέδρασα εξίσου βίαια και τελείωσε το θέμα. Ήταν πριν ασχοληθώ με το θέατρο. Στο θέατρο υπάρχει η λεπτή ισορροπία που κάποιος πρέπει να πιέσει αλλά μέχρι που να πιέσει; Υπάρχουν παιδιά που είναι τόσο ευάλωτα που μπορεί να τα διαλύσεις και δεν συζητάω για τη βία, είναι κάτι που δεν το επιτρέπω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Στο θέατρο καλείσαι να υπερβείς τα όριά σου και αυτός που καθοδηγεί πρέπει να σε σπρώξει να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς… Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει κανείς. Πρέπει να ξέρεις τα όρια του καθενός, είναι λεπτό θέμα το που θα μπει το όριο».

 

«Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να μιλώ γιατί είμαι και εγώ μια μέτρια ηθοποιός» τόνισε, με νόημα, σε άλλο σημείο η Πέμυ Ζούνη.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα