Μην χασετε

Πέμπτη 23/04: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, με την κα∪τή ανάσα του Ουρανού στο σβέρκο της, μας σπρώχνει στο να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και κάνουμε μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αποκτήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη ή θεωρούμε ότι μας ανήκουν. Κι εδώ το στοίχημα είναι μεγάλο, καθώς για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφασίσουμε πρώτα τι να πετάξουμε και τι να κρατήσουμε από αυτά που ήδη έχουμε.

Advertisements

Το να κόψουμε συνήθειες ετών, να αλλάξουμε τακτική και μυαλά αλλά και να γίνουμε λιγότερο συναισθηματικοί και περισσότερο πρακτικοί δε θα είναι εύκολο. Από την άλλη, το να βιαστούμε, να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά επίσης δε θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ναι μεν πρέπει να κάνουμε αλλαγές, αλλά όχι αυτές που μας βολεύουν, αλλά που μας ξεβολεύουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, εσείς οδηγείτε το άρμα των εξελίξεων. Κάντε αυτό που νιώθετε και μην κολλάτε πουθενά. Να ξέρετε ότι όσο πιο σύντομα αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων γιατί αλλάζοντας και μάλιστα απότομα τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, οφείλετε να αλλάξετε κι εσείς, να προσαρμοστείτε στα καινούργια. Κι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα και με δικές σας πρωτοβουλίες, διαφορετικά θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφήστε τα παλιά στο παρελθόν και κάντε μια καινούργια αρχή στην εpωτική, οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Κυνηγήστε την απόλαυση, όμως το θέμα είναι να αποκτήσετε κάτι σταθερό στη ζωή σας κι όχι κάτι για να κόψετε προσωρινά την όρεξή σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα