Μην χασετε

Πέθανε η σύζυγος του Πύρρου Δήμα

Η σύζυγος του προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών και ολυμπιονίκη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο, αφού στις 3 Ιανουαρίου του 2016 διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι.

Η εκλιπούσα υπήρξε παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών στην κρατική τηλεόραση.

O Πύρρος Δήμας μαζί με τη σύζυγό του, το 2006

Ο ολυμπιονίκης, που χάρισε τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα, έχει τέσσερα παιδιά.

Advertisements

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

 

Σε εμφάνισή τους λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της ασθένειας της Αναστασίας

Advertisements

Ο γάμος τους

Ο Πύρρος Δήμας είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Σδούγκου, το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας. Ο χρυσός ολυμπιονίκης είχε σαν παράνυμφο την κόρη του Ελένη, ενώ πλήθος κόσμου είχε βρεθεί στην όμορφη πόλη της Πιερίας για να ευχηθεί στο ζευγάρι.

O Πύρρος Δήμας, η σύζυγός του και τρία από τα τέσσερα παιδιά τους μαζί με τον Αντώνη Ρέμο

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα, που στις 16/5/2009 ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα