Μην χασετε

Πάτρα: Νεαρό ζευγάρι έχασε 2 παιδιά και το τρίτο χαροπαλεύει στη Μ.Ε.Θ. Παίδων μετά από ανακοπή

Πρόκειται για μια τραγωδία που δεν χωράει στο μυαλό. Ο τρόπος που η μοίρα έχει χτυπήσει την οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα δεν έχει προηγούμενο. Από χθες το απόγευμα οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Παίδων με Επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη στο Ρίο δίνουν μια τεράστια «μάχη» να κρατήσουν στη ζωή την τρίτη κόρη της οικογένειας που θρηνεί τα τελευταία δυο χρόνια δυο αγγελούδια.

 

Μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας η οικογένεια Δασκαλάκη καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εφιάλτη.

 

Advertisements

Η 8χρονη Γεωργία νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όταν προχθες το απόγευμα υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί την επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με τις επόμενες ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του.

«Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε συγκλονισμένος στο thebest ο Διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης.

 

Η Ρούλα και ο Μάνος Δασκαλάκης, δυο χρόνια μετά την απώλεια της μόλις 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας που είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία, θρηνούσαν τον Μάρτιο το 6 μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα που βρέθηκε χωρίς σφυγμό στην κούνια του. Παρηγοριά τους το μεγαλύτερο παιδί τους, η 8χρονη Τζωρτζίνα που από το απόγευμα της Κυριακής δίνει κι αυτή τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της.

Advertisements

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί η μοίρα στάθηκε τόσο σκληρή με το νέο ζευγάρι.

 

thebest.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα