Μην χασετε

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Ποια μοντέλα; Οι περισσότερες δουλεύουν ως υποδοχή σε μπουζούκια»

Ο δημιουργός της ‘Ανατομίας ενός Εγκλήματος’ και της ’10ης Εντολής’ τα βάζει με τα reality μόδας.

 

Θαυμαστής του Χίτσκοκ, λάτρης του ποδοσφαίρου, καπνιστής και μουσικόφιλος αλλά πάνω απ’ όλα σπουδαίος σκηνοθέτης.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Οpen, με την εξαιρετική δουλειά του «Ου φονεύσεις» και πρόσφατα μίλησε μεταξύ των άλλων και για τα reality που πρωταγωνιστούν στην Ελληνική τηλεόραση.

Advertisements

Ποια η γνώμη του για την ελληνική τηλεόραση;

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, στη συνέντευξη του στην Εσπρέσο, σχολίασε την ελληνική τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει τα χάλια της.

Τα τελευταία χρόνια έχει τα χάλια της. Έλειπαν οι ελληνικές σειρές. Και όταν δεν υπάρχουν ελληνικά σίριαλ, απουσιάζει το μισό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης που είναι η δημιουργική ψυχαγωγία. Τα realities είναι σαν μια μεγάλη φούσκα, κάνουν μπαμ και σκάνε. Δεν θυμάστε το “Big Brother”; Ε, από το πρώτο “Big Brother” θυμόμαστε μόνο τον νικητή, τον Τσάκα. Από το πρώτο “Survivor” στις μέρες μας θυμόμαστε μόνο τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η πρώτη βερσιόν του εκάστοτε reality έχει μεγάλη θεαματικότητα συγκυριακά και μετά η σίκουελ εκδοχή του φθίνει και κανείς δεν θυμάται κανέναν.

Advertisements

 

Ιδιαίτερα σκληρή όμως, ήταν και η άποψη του σκηνοθέτη για τα reality μόδας

Οι παραγωγές αυτές πλασάρουν κρέας. Κρίμα για τη γυναίκα και τους αγώνες που έχει δώσει για να ξεφύγει από αυτό. Δεν με ξενίζει καθόλου όμως. Ο πολιτισμός στην Ελλάδα αργοπεθαίνει και μη σας πω ότι σε αρκετές χώρες του εξωτερικού αυτό που λέμε κουλτούρα, παιδεία, πνευματικότητα έχει πεθάνει εντελώς. Υπάρχουν σήμερα διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα; Είναι σαν να λέμε αστροναύτης… Έλληνας! Εδώ κλείνουν καταστήματα σε Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά. Όλοι αγοράζουν ρούχα από οικονομικές αλυσίδες ενδυμάτων. Μεταξύ μας, ποια μοντέλα; Οι περισσότερες κοπέλες δουλεύουν ως υποδοχή σε μπουζούκια και εστιατόρια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα