Μην χασετε

Πάνος Κιάμος: H απόφαση στα 12 τoυ να γίνει τραγoυδιστής, το διαζύγιo και ο μάνατζερ πατέρας τoυ

Το βράδυ της Πέμπτης,  Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποδέχτηκε  στο «The 2Night Show» τον Πάνο Κιάμο!

Advertisements

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι σε ηλικία μόλις 12 ετών, παρά την επιθυμία των γονιών του να γίνει γιατρός. Ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε μπροστά σε κοινό; Ποιους καλλιτέχνες ξεχωρίζει και με ποιον τραγουδιστή είχε την καλύτερη συνεργασία; Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον πατέρα του, ο οποίος είναι ο μάνατζέρ του, και αποκαλύπτει πώς είναι η επαγγελματική τους σχέση.

Πώς έγινε τραγουδιστής: Πήρα την απόφαση να γίνω τραγουδιστής στα 12 μου χρόνια. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός ήταν η εποχή που οι γονείς ήθελαν τα παιδιά τους να γίνουν επιστήμονες. Πήγαινα μαζί με τον πατέρα μου που τύπωνε αυτόγραφα και γνώριζα τους τραγουδιστές! Τραγουδούσα συνέχεια και ο πατέρας μου το πίστευε και το ήθελε. Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου! Δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωναν τις αφίσες των καλλιτεχνών!

 

Για Νότη  Σφακιανάκη και Λευτέρη Πανταζή: Είχα πάθει ένα μικρό σοκ με τον Νότη το Σφακιανάκη. Πήγα σε ένα μαγαζί που έβγαινε τότε και έπαθα σοκ με τον κόσμο που είχε. Μου έχει μείνει όμως και η συνάντησή μου με τον Λευτέρη Πανταζή. Τότε ο Λευτέρης είχε βγάλει το “Ταραχή” και βλέπω 3000 κόσμο να διασκεδάζει. Εκείνος έχει πάει εκεί από το μεσημέρι. Και εκεί που περιμένει ο κόσμος ουρά του φωνάζει ένας κύριος. Λευτέρη δεν έχουμε τραπέζι και ο Λευτέρης του λέει Θανάση γειά σου! Εκείνος απαντά με θυμάσαι; Και του απαντάει ο Πανταζής αυτή είναι η δουλειά μου! Να σε θυμάμαι! Αυτό με τον Λευτέρη ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.

 

Πήγαινα για γιατρός. Ήμουν του 19 μαθητής. Αλλά δε γινόταν… εγώ βλέπω ενέσεις και λιποθυμάω. Και κανόνισα να πάω σε οντισιόν να δοκιμάσω

Για τον χωρισμό του: Υπήρξαν αλλαγές  στη ζωή μου αλλά όταν υπάρχει κατανόηση όλα είναι καλά. Και τα παιδιά είναι καλά.

Advertisements

Για τα παιδιά του: Τα παιδιά μου ντρέπονται δεν τραγουδάνε ακόμα. Επίσης δεν ακούνε τα τραγούδια μου, ακούνε trap!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα