Μην χασετε

Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει παντρευτεί την μητέρα των παιδιών του

Ο Πάνος Καλίδης μπήκε το βράδυ του Σαββάτου στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την επί 17 χρόνια σχέση του με την μητέρα των παιδιών του και σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου. Το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο εδώ και πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια ωστόσο δεν έχουν παντρευτεί.

Advertisements

 

Ο γνωστός τραγουδιστής που η δημοφιλία του ανέβηκε μετά την συμμετοχή του στο Survivor, αποκάλυψε για ποιο λόγο τσακώνεται συχνότερα με τη Λεάννα, αλλά και για ποιο λόγο δεν έχουν αποφασίσει να παντρευτούν αυτά τα 17 χρόνια που είναι ζευγάρι! “Είμαι ζηλιάρης και μπορεί να της πω κάτι για κάποια φωτογραφία που θα ανεβάσει στα social media” είπε ο Πάνος ενώ πρόσθεσε: “Θα μου την πει  γιατί αφήνω τα ντουλάπια στο σπίτι ανοιχτά”!

 

Όσον αφορά για το γάμο που δεν έχει γίνει ο Πάνος είπε: “Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί! Είναι κάτι που θα έρθει αν είναι κάτι που το θέλει η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση ενώπιον του Θεού. Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη. Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί. 17 χρόνια μαζί της, δεν θα σταματήσω να της λέω τι νιώθω για αυτήν” είπε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα