Μην χασετε

Πάμε φουλ για απαγόρευση κυκλοφορίας: Ουρές στα διόδια – Δεν μένουν σπίτι και πάνε επαρχία (vid)

Μπορεί και με νέο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός την Πέμπτη να προειδοποίησε- εμμέσως- για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να είπε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας πως βλέπει εικόνες 15Αυγουστου, σαν σε διακοπές, ωστόσο υπάρχουν και μερικοί που βλέπουν την καραντίνα σαν ευκαιρία «απόδρασης».

Advertisements

Όπως αποτύπωσε και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, σήμερα η εικόνα στα διόδια της Ελευσίνας ήταν… αποκαρδιωτική καθώς αυτοκίνητα με οικογένειες και φορτωμένα με βαλίτσες σχημάτισαν ουρές.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι η ίδια εικόνα θα επαναληφθεί το Σαββατοκύριακο και τονίζουν ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας ίσως αποτελεί ένα μέτρο μονόδρομο για να μπει φρένο στη διασπορά του κοροναϊου και κυρίως στην ασυνειδησία ορισμένων.

Το ίδιο, βέβαια, και στα νησιά, όπου συνεχίζονται οι αφίξεις Αθηναίων, αλλά και ξένων (κυρίως από την Ιταλία και τη Βρετανία) που είδαν σε νησιά όπως η Σκιάθος, η Σύμη και η Κάσος, το ασφαλές καταφύγιο που αναζητούσαν ώστε να προστατευθούν από τον θανατηφόρο κοροναϊο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα