Μην χασετε

Πάθος και Ζώδια: Με ποια ζώδια ταιριάζεις σeξουαλικά

Το πάθος είναι μια έντονη επιθυμία, ένα έντονο συναίσθημα, μια φωτιά στα μάτια, στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή. Το αισθάνεσαι μέσα σου, σε οδηγεί και κρατά τη σχέση σου ζωντανή. Είναι μια κατάσταση ευφορίας που εύχεσαι να κρατήσει για πάντα. Είναι ένας τρόπος να ζεις την κάθε στιγμή στο maximum. Πως ζουν τα ζώδια το eρωτικό πάθος; Με ποια ζώδια ταιριάζεις σeξουαλικά;

Advertisements

Γράφει: Χρύσα Συκά

Ζώδια και σeξουαλικό πάθος | Με ποια ζώδια ταιριάζεις σeξουαλικά;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ξέρει να διατηρεί την σeξουαλική επιθυμία. Οδηγείται από τη φυσική του ορμή, όμως δεν είναι και τόσο εφευρετικός στη σeξουαλική πράξη. Αναζητά τη σύντροφο που θα του δώσει την υπέρτατη ικανοποίηση. Ζει έντονα αλλά δεν έχει υπομονή. Ρισκάρει και τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να κυριαρχεί και είναι επιθετικός. Είναι πρωταθλητής στις επιδόσεις του, υστερεί στην κορύφωση και τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Σeξουαλικά ταιριάσματα :
ΚΡΙΟΣ με Κριό: σχέση πάθους με κίνδυνο να ξεθυμάνει γρήγορα, με Ταύρο: καλό σeξ, με Δίδυμο: εποικοδομητικές συζητήσεις, με Καρκίνο: παθιασμένο σeξ αλλά δεν έχει διάρκεια η σχέση, με Λέων: ποιος θα έχει το πάνω χέρι;, με Παρθένο: ξενέρωτες καταστάσεις, με Ζυγό:αν συμβιβαστούν…., με Σκορπιό: απόλαυση στο έπακρο, με Τοξότη: πάθος και ενθουσιασμός, με Αιγόκερω: παθιασμένη σχέση, με Υδροχόο: πνευματική ένωση και σeξ, με Ιχθύ: ισχυρή καλπάζουσα φαντασία στο σeξ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει σeξουαλικές φαντασιώσεις, πόσο περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο. Το πάθος του αυξάνεται αργά και σταθερά ειδικότερα αν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι αισθησιακός, ζηλιάρης και κτητικός. Δεν βιάζεται, τα χάδια τον διεγείρουν. Αφήνει το χρόνο να περάσει μέχρι να νιώσει ασφαλής. Δεν του αρέσουν οι πιέσεις και οι εξαντλητικοί ρυθμοί. Αφήνεται και απολαμβάνει. Λατρεύει το φλερτ και τα τολμηρά εσώρουχα.

Σeξουαλικά ταιριάσματα :
ΤΑΥΡΟΣ με Ταύρο: μια ευτυχισμένη eρωτική ζωή, με Δίδυμο: δύσκολη κατάσταση, με Καρκίνο: eρωτική απόλαυση, με Λέων: διαφωνία χαρακτήρων, με Παρθένο: άκρως αισθησιακή σχέση, με Ζυγό: μπορεί να βαρεθούν, με Σκορπιό: θαυμάσιο κρεβάτι, με Τοξότη: άστο καλύτερα, με Αιγόκερω: απολαυστική σχέση και φλογερό σeξ, με Υδροχόο: διαφορετικότητα στο σeξ, με Ιχθύ: μιζέρια και απρόβλεπτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργειά του αλλά και το ταίρι του. Δεν πιέζει καταστάσεις. Το πάθος του είναι περισσότερο εγκεφαλικό, διεγείρεται πνευματικά. Είναι ανεξάρτητος, ευφυής και διασκεδαστικός. Έχει διαθέσεις πειραματισμού και eρωτικές φαντασιώσεις. Αγαπά το παιχνίδι, το χιούμορ και τα προκαταρκτικά. Γι’ αυτόν, πάθος σημαίνει διασκέδαση και ζωή. Αγαπά το απαγορευμένο και τις νέες στάσεις. Οι αντιστάσεις τον διεγείρουν.

Advertisements

Σeξουαλικά ταιριάσματα :
ΔΙΔΥΜΟΣ με Δίδυμο: μεγάλη φαντασία στο σeξ, με Καρκίνο: χρειάζονται υποχωρήσεις, με Λέων: ξενέρωμα, με Παρθένο: δεν υπάρχει σταθερότητα, με Ζυγό: πληκτικό σeξ αλλά πνευματική επαφή, με Σκορπιό: καλό one night stand, με Τοξότη: καλό σeξ, με Αιγόκερω: αποκλείεται…., με Υδροχόο: καταπληκτικό σeξ, με Ιχθύ: δύσκολος eρωτικός συνδυασμός.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός, διαθέτει πάθος και αγάπη αν και είναι κάπως ντροπαλός. Πρέπει να ξέρεις να τον διαβάζεις. Γι’ αυτόν, το σeξουαλικό πάθος είναι ένας συναισθηματικός δεσμός και όχι μια σωματική ευχαρίστηση. Είναι προστατευτικός και δεν συγχωρεί την απιστία. Θέλει στοργή και πολλές αγκαλιές. Ονειροπολεί και πλάθει ιστορίες με την φαντασία του. Αναζητά εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να εκφράσει τον καυτό αισθησιασμό του. Η τρυφερότητα τον οδηγεί στην κορύφωση. Το σeξ είναι γεμάτο καπρίτσια αλλά πάντα φροντίζει να ικανοποιεί το ταίρι του.

Σeξουαλικά ταιριάσματα :

ΚΑΡΚΙΝΟΣ με Καρκίνο: φοβερό πάθος και πίστη, με Λέων: πάθος και φαντασία, με Παρθένο: η τέλεια eρωτική σχέση, με Ζυγό: είναι θέμα διπλωματίας, με Σκορπιό: αισθησιακό σeξ και αμοιβαία αγάπη, με Τοξότη: πάντα κάτι θα λείπει, με Αιγόκερω: ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, με Υδροχόο: ψυχρότητα, με Ιχθύ: ευαισθησία και τρυφερότητα.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ενθουσιώδης και διαθέτει ακόρεστο σeξουαλικό πάθος. Είναι εγωκεντρικός, δεν φαντάζεται καν ότι μπορεί να απορριφθεί. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Είναι τρυφερός, πιστός αλλά και απαιτητικός. Είναι επιδειξίας και αναζητά επαίνους για τις επιδόσεις του. Σπάει ρεκόρ και εξαντλεί το ταίρι του. Αγαπά την ποιότητα αλλά και την ποσότητα. Ξέρει να ταξιδεύει σε απίστευτα eρωτικά μονοπάτια.

Σeξουαλικά ταιριάσματα :
ΛΕΩΝ με Λέων: δυνατό και φλογερό σeξ αλλά δύσκολη συμβίωση, με Παρθένο: χλιαρό σeξ, με Ζυγό: έλλειψη λεπτότητας και διακριτικότητας, με Σκορπιό: τέλειο σeξ, με Τοξότη: φλογερή σχέση, με Αιγόκερω: διαφωνίες, με Υδροχόο: έντονη έλξη αλλά και ψυχρότητα, με Ιχθύ: όμορφες στιγμές αλλά όχι μονιμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος παθιάζεται με την λεπτομέρεια, την τάξη και την καθαριότητα. Θέλει απλά πράγματα κατόπιν σκέψης. Δείχνει ψύχραιμος αλλά μέσα του έχει θαμμένα μεγάλα πάθη. Είναι επιλεκτικός με το ταίρι του. Το σeξ είναι πολύπλοκο χωρίς εκπλήξεις. Έχει πάντα τον έλεγχο του εαυτού του και δεν παθιάζεται εύκολα. Προσπαθεί να τιθασεύσει τα συναισθήματά του και δεν απολαμβάνει τον αισθησιασμό. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τότε μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του πάθους. Η σeξουαλική του ζωή ολοκληρώνεται μέσα από σταθερές σχέσεις, επινοεί απίστευτα τεχνάσματα.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:
ΠΑΡΘΕΝΟΣ με Παρθένο: αδράνεια και ατονία, με Ζυγό: υπομονή και συμβιβασμοί, με Σκορπιό: υπάρχουν ταμπού, με Τοξότη: πίστη με απιστία κολλάνε;, με Αιγόκερω: αξέχαστες απολαυστικές στιγμές, με Υδροχόο: σeξ με φαντασία, με Ιχθύ: ψυχρό σeξ.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά το ρομαντισμό αλλά παρασύρεται από πάθη. Είναι αισθησιακός και προσφέρει ποιότητα στο σeξ. Είναι γενναιόδωρος και ξέρει να ευχαριστεί το ταίρι του. Αναζητά τρυφερές και παθιασμένες φαντασιώσεις. Ζητά ισορροπία, η αγάπη είναι απαραίτητη στο σeξ. Κάποιες φορές, βάζει στην άκρη τον εαυτό του, θέλει να αγαπιέται και να είναι επιθυμητός. Ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Έχει λεπτούς τρόπους, γοητεύει, κατακτά. Προσαρμόζεται εύκολα και δεν έχει αναστολές. Δεν του αρέσουν τα χυδαία. Ξεκινάει με προκαταρκτικά χάδια που οδηγούν στην κορύφωση.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:

ΖΥΓΟΣ με Ζυγό: καλοζωία και απόλαυση, με Σκορπιό: αισθησιακό σeξ και καλή συμβίωση, με Τοξότη: καλό σeξ αλλά και απιστία, με Αιγόκερω: ελάχιστο πάθος, με Υδροχόο: ξεχωριστό σeξ και καλός γάμος, με Ιχθύ: δεν κρατάει η σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη το πάθος, τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Έχει ισχυρή σeξουαλική ορμή και ξέρει να αιχμαλωτίζει, διαθέτει ηφαιστειακή και ακόρεστη όρεξη. Μαγνητίζει και ελέγχει. Τα συναισθήματά του είναι θυελλώδη και άγρια. Αγαπά τις εκπλήξεις, το μυστήριο, το θολό, το σιωπηλό. Οι μέθοδοί του είναι ασυνήθιστοι. Είναι εφευρετικός και γνωρίζει άριστα τις τεχνικές που οδηγούν στην κορύφωση. Έχει μια διάχυτη επιθετικότητα, σπάνια είναι τρυφερός. Δεν υπάρχουν γι’ αυτόν ταμπού και απαγορεύσεις. Όπου και αν τον αγγίξεις, ανάβει.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ με Σκορπιό: φλογερό και ανεπανάληπτο σeξ, με Τοξότη: διαφορετικές οι ανάγκες, με Αιγόκερω: φοβερό σeξ, με Υδροχόο: αποτυχία, με Ιχθύ: συναισθηματικό σeξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάνει απρόβλεπτες παθιασμένες ενέργειες. Είναι ενθουσιώδης και βάζει στόχους. Αναζητά την περιπέτεια, την ποικιλία, την ανανέωση, την εξερεύνηση. Το πάθος είναι γι΄αυτόν ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει. Είναι δημιουργικός στο κρεβάτι, φλογερός και διασκεδαστικός. Θέλει την ελευθερία του, να κάνει σeξ οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να δεσμεύεται συναισθηματικά. Σeξ και πάθος είναι γι΄αυτόν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Δεν κάνει δύσκολη τη ζωή του. Ο eρωτας είναι χαρά και καλή διάθεση. Διαθέτει τόλμη, φαντασία και αισθησιασμό.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:
ΤΟΞΟΤΗΣ με Τοξότη: περνάνε τέλεια μαζί, με Αιγόκερω: εκνευρισμός, με Υδροχόο: υπέροχο σeξ και σεβασμός, με Ιχθύ: διαφορετικές απαιτήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει έντονα σeξουαλικά πάθη αλλά ξέρει να τα συγκρατεί. Δεν θα κινηθεί αν δεν νιώσει ερωτευμένος, φοβάται και δείχνει απόμακρος. Είναι συγκρατημένος μέχρι να σιγουρευτεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Θέλει να νιώθει οικειότητα και αφοσίωση. Το σeξ είναι δέσμευση γι’ αυτόν, κάνει σχέδια, βάζει στόχους. Η φαινομενική του ψυχρότητα δεν σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος, κάτω από τον πάγο υπάρχει φωτιά. Κάνει τα πάντα με το κατάλληλο άτομο, απλά ξέρει να κυριαρχεί στα συναισθήματά του. Ξέρει να απολαμβάνει τον eρωτα, πειραματίζεται και κάνει σeξ σε περίεργα μέρη. Απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του και παίρνει πρωτοβουλίες.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ με Αιγόκερω: ιδανική σχέση και καταπληκτική χημεία, με Υδροχόο: καλή σχέση με προοπτικές, με Ιχθύ: καλό σeξ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πάθος του Υδροχόου εξαρτάται από τις διαθέσεις του. Όταν είναι καλά, προσφέρει χαρά και σeξουαλική ικανοποίηση. Όταν δεν είναι καλά, είναι απρόσωπος, ανέκφραστος και απρόβλεπτος. Θέλει να ξέρει πάντα τι συμβαίνει στο μυαλό του άλλου. Ζει το πάθος καλύτερα όταν υπάρχει έντονο συναίσθημα. Πειραματίζεται στον eρωτα, οι εκρήξεις τον διεγείρουν. Θέλει να αποκτά εμπειρίες, αναζητά την εγκεφαλική επαφή. Σeξ γι’ αυτόν είναι η διερεύνηση του μυαλού. Δεν έχει ταμπού, δεν του αρέσουν τα στερεότυπα, δέχεται τις καινοτομίες, τίποτα δεν τον σοκάρει. Ψάχνει δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση. Ξέρει να ταξιδεύει και στα πιο απαγορευμένα μονοπάτια της ηδονής.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:
ΥΔΡΟΧΟΟΣ με Υδροχόο: απελευθερωτικό σeξ, φαντασία και πάθος, με Ιχθύ: δύσκολος συνδυασμός.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς παθιάζεται με το συναίσθημα, το πάθος του είναι περίεργο και αινιγματικό. Το παίζει αδιάφορος όταν φοβάται ή δεν θέλει να δεθεί συναισθηματικά. Αγαπά τα παιχνίδια και ξέρει να ελέγχει την eρωτική επιθυμία του για να φθάσει στην κορύφωση της ηδονής. Είναι ερωτευμένος με τον eρωτα. Είναι αισθησιακός, αναζητά την πνευματική ένωση και το απόλυτο δέσιμο. Έχει φαντασιώσεις, είναι ευαίσθητος και δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε. Δίνει περισσότερα από όσα παίρνει, ευχαριστιέται με την απόλαυση που προσφέρει. Φοβάται τον χωρισμό και ο ίδιος δεν θέλει να προκαλεί πόνο. Κολυμπάει σε βαθύ συναίσθημα, είναι τρυφερός και θέλει να τον προσέχουν. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το φλερτ, τα χάδια. Στο κρεβάτι, παίζει πολλούς ρόλους.

Σeξουαλικά ταιριάσματα:

ΙΧΘΥΣ με Ιχθύ: αξέχαστο σeξ, παραμυθένιος eρωτας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα