Μην χασετε

“Πάγωσαν” στο Πακέτο με τον παραλήπτη! «Σταματάει εδώ! Δεν θέλω να μου μιλήσει!»

«Της είχα πει κάτι και δεν το σεβάστηκε».

Η Εύα πήγε στο Πάμε Πακέτο, για να αποδείξει πως ποτέ δεν είναι αργά για να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο, ορκίστηκε να μη συνάψει ξανά ερωτική σχέση και έμεινε μόνη για 23 χρόνια! Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για την γλυκιά Εύα. Όχι μόνο ερωτεύτηκε, αλλά μετακόμισε σε ένα χωριό με περίπου 700 κατοίκους για να είναι δίπλα στον έρωτα της.

 

Η Εύα κι ο Χρήστος είναι μαζί 6 μήνες και δε μπορούν να ζήσουν χωριστά ο ένας από τον άλλον ούτε για πέντε λεπτά. Η Εύα έστειλε αυτό το πακέτο στον Χρήστο, ως δημόσια δήλωση αιώνιας αγάπης, πίστης κι αφοσίωσης.

Advertisements

Ο Χρήστος “πάγωσε” μόλις κατάλαβε ποιος βρίσκεται πίσω από τον τοίχο και άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω. Έχω καταλάβει ποιος είναι. Είναι μία Βαγγελιώ. Δεν την περίμενα. Και σταματάει εδώ. Όχι, δεν θέλω να μου μιλήσει. Της είχα πει κάτι και δεν το σεβάστηκε».

 

Η Εύα, στη συνέχεια, άνοιξε την καρδιά της στον Χρήστο, ο οποίος την συγχώρησε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, κι έτσι άνοιξε ο τοίχος και σμίξανε οι δυο τους.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα