Μην χασετε

«Ο Ψάλτης είχε απαιτήσει να πληρώνεται πρώτος από όλους γιατί είχε πάθος με τον τζόγο»

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε ο Σπύρος Θεοδόσης και αποκάλυψε τις απαιτήσεις που είχε ο Στάθης Ψάλτης, που πολλές φορές τίναξαν στον αέρα έναν ολόκληρο θίασο στον αέρα.

Τι θυμάστε από τη συνεργασία σας με τον Στάθη Ψάλτη;

Επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, θα σας περιγράψω την τελευταία μας συνεργασία το 2013 στην επιθεώρηση «Ελλάδα αμάν… με την Τρόικα και τον Σουλεϊμάν». Ο Στάθης ήταν άνεργος εκείνη την εποχή και μέσω τρίτου ζήτησε από την πρωταγωνίστρια Καίτη Παπανίκα, αν μπορούσε, να τον συμπεριλάβει στην εν λόγω παράσταση.

Πώς αντέδρασε εκείνη; 

Advertisements

Προς τιμήν της, δέχτηκε και υποδέχτηκε τον Στάθη Ψάλτη στο θέατρο με ενθουσιασμό. Και επειδή το μπάτζετ είχε κλείσει, η ίδια ζήτησε από τον θεατρικό παραγωγό να μειώσει τον δικό της μισθό, για να πληρώνεται λίγο καλύτερα εκείνος.

Πώς ήταν η συνεργασία σας; 

Γιγάντιο ταλέντο ο Στάθης Ψάλτης! Θηριοδαμαστής! Εκεί που έκανε το κοινό να σπαράζει στο κλάμα, σε πέντε λεπτά τους έκανε να γελούν χωρίς σταματημό. Παραληρούσε ο κόσμος.

Όλα ήταν λοιπόν καλά; 

Advertisements

Στην πορεία δεν εξελίχθηκαν καλά. Ξαφνικά υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές μας και τότε όλος ο θίασος απευθυνθήκαμε στον παραγωγό. Εκείνος μας αποκάλυψε πως ο Ψάλτης είχε απαιτήσει να πληρώνεται πρώτος από όλους, γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτό μας χάλασε.

Γιατί αντιδράσατε; Ο λόγος ήταν σοβαρός; 

Μάθαμε πως ο κορυφαίος αυτός πρωταγωνιστής είχε πάθος με τον τζόγο. Κι αυτό δεν καταπινόταν. Παραιτήθηκε πρώτη η Καίτη Παπανίκα, μετά ο Σπύρος Μπιμπίλας κι έπειτα εγώ. Έτσι κατέβηκε άρον άρον η επιθεώρηση.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα