Μην χασετε

Ο Τριαντάφυλλος μιλάει για την κόντρα του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: ”Δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα που δεν της αρμόζουν”

Το αφιέρωμα της εκπομπής “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” στη Νατάσα Θεοδωρίδου, στάθηκε αφορμή για να ενοχληθεί ο πρώην συνεργάτης της, Τριαντάφυλλος καθώς δεν ήταν καλεσμένος. Πριν μερικές μέρες λοιπόν ξέσπασε με μια ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε: “Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο “Στην υγεία μας ρε παιδιά”, εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό. Μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες, να είσαι πάντα καλά Νατασσα μου με υγεία και αγάπη. Καλή συνέχεια σου εύχομαι”.

Advertisements

Η δημοσιογράφος του Πρω1νού, Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος μίλησε για την σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου:”Τη Νατάσα την αγαπάμε πολύ και τη σεβόμαστε σαν τραγουδίστρια. Η γυναίκα έχει τόσες δουλειές… Μπορεί να ξεχάστηκε η κοπέλα και δεν με κάλεσε. Επειδή το όνομά μου δεν αναφέρθηκε πουθενά, δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει ότι αυτά τα τραγούδια τα έχω γράψει εγώ; Έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι μικρό στη Νατάσα για να γίνει αυτό που είναι, που έτσι κι αλλιώς θα γινότανε. Η Νατάσα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και νομίζω είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Όταν ήμασταν παιδιά πηγαίναμε για καφέ στη Γλυφάδα και σε κάθε φανάρι έδινε λεφτά στα παιδάκια. Είναι πολύ καλή ψυχή, τώρα δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα τα οποία δεν της αρμόζουν”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα