Μην χασετε

Ο σεφ Καλλίδης τάισε τον Νίκο Μουτσινά μπέργκερ με κροκόδειλο και τούρτα με ακρίδες

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα», προκάλεσε αρκετούς διάσημους να κάνουν διάφορα περίεργα ή και πιο απλά πράγματα.

Advertisements

Αυτή τη φορά, ήρθε η στιγμή που τον προκάλεσε κάποιος άλλος να κάνει κάτι ιδιαίτερα αηδιαστικό. Ο λόγος για τον Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα στο στούντιο. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ δεν πήγε μόνος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Μαζί του πήρε και δύο ιδιαίτερα εδέσματα! Το ένα ήταν αλμυρό και το άλλο γλυκό. Λίγο πριν εμφανιστεί, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο προκαλεί τον παρουσιαστή να δοκιμάσει κάτι αηδιαστικό ζωντανά στην εκπομπή του.

Η στιγμή της δοκιμής και οι αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά

Ο μάγειρας έκλεισε τα μάτια του Νίκου Μουτσινά και τον έβαλε να δοκιμάσει μπέργκερ από ουρά κροκόδειλου και τούρτα φράουλα με καραμελωμένες ακρίδες! Εκείνος, μη γνωρίζοντας τι τρώει, είπε πως του φάνηκαν όλα πεντανόστιμα. Όταν έτρωγε τις ακρίδες, νόμιζε ότι τρώει καραμελωμένα αμύγδαλα!

Οι αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά μόλις του είπε ο Βασίλης Καλλίδης τι έφαγε, αλλά και μόλις αντίκρισε την τούρτα με τις ακρίδες, ήταν όλα τα λεφτά! «Θα σου κάνω μήνυση», είπε έντρομος αλλά κάνοντας χιούμορ φυσικά στον σεφ, ο οποίος τον κυνηγούσε να φάει κι άλλη κουταλιά!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα