Μην χασετε

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε «συγγνώμη» από τον Γιώργο Λάνθιμο

Στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής

Advertisements

 

Ζωντανή σύνδεση με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο έκανε σήμερα το Πρω1νό του ANT1 προκειμένου να μιλήσουν για την επιτυχημένη συνεργασία τους και τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον Σάκη Ρουβά για την επιτυχία που σημειώνει ο Γιώργος Λάνθιμος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

 

«Θέλω στην εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από το Γιώργο Λάνθιμο, που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του. Και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με μείον δύο βαθμούς στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα… Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω εδώ συγγνώμη από την εκπομπή σου»!

Ο Έλληνας σκηνοθέτης πολλά χρόνια πριν φτάσει στα Όσκαρ και αποκτήσει διεθνείς διακρίσεις, είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Ο ποπ σταρ και ο Γιώργος Λάνθιμος συναντήθηκαν επαγγελματικά το 2000 για αρκετά βιντεοκλίπ, όπως τα «Η καρδιά μου χτυπά», «Άντεξα» και το «Θέλεις ή δεν θέλεις».

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη βραδιά των Όσκαρ 2019, όπου η Ολίβια Κόλμαν κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στην ταινία «The Favourite» ανέβασε ένα Instastorie όπου έγραψε: «Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, «Η Ευνοούμενη» ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες».

 

Δείτε όλα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για το Γιώργο Λάνθιμο στο σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα