Μην χασετε

«Ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας είχε απιστήσει και όχι μόνο μια φορά»

«Αισθάνομαι ότι δεν θα βγει ποτέ από το μυαλό μου».

Advertisements

 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εκμυστηρεύεται στην Μαρία Παπαϊωάννου και στο περιοδικό People πως δεν διανύει μόνο μια όμορφη δημιουργική χρονιά στα επαγγελματικά της, αλλά πως είναι και ήρεμη και ευτυχισμένη και σε προσωπικό επίπεδο.

 

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη».

 

Οι εμπειρίες της την έκαναν σε πολλές περιπτώσεις δύσπιστη. «Έχω βιώσει την απιστία από την πρώτη μου σχέση και αισθάνομαι ότι δεν θα βγει ποτέ από το μυαλό μου. Ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας είχε απιστήσει και όχι μόνο μια φορά. Πάντα είχα ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις. Όλη την αλήθεια την έμαθα όταν πια είχαμε χωρίσει.

Εξαιτίας αυτού που προέκυψε και μια φοβία για τις σχέσεις και τον γάμο, ενώ μου δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα». Παραδέχεται ότι έχει προδώσει, αλλά ξεκαθαρίζει πως όταν συνέβη «η σχέση είχε αξεπέραστα προβλήματα και όδευε προς το οριστικό τέλος».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα