Μην χασετε

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο αυτόν τον χειμώνα

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο basic κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ξεκίνησε να φοριέται από γυναίκες πριν από πολλά χρόνια και πρώτες το λάνσαραν πασίγνωστες ηθοποιοί του Hollywood.

Advertisements

 

Όταν η Lauren Becall φόρεσε λευκό πουκάμισο το 1948 κατάφερε να δημιουργήσει μια τάση πολύ ιδιαίτερη για τα δεδομένα της εποχής. To 1952 η Grace Kelly αγκάλιασε κι εκείνη το λευκό πουκάμισο στην καθημερινότητά της, επαναφέροντας το δημοφιλές trend.

Audrey Hepburn φόρεσε πρώτη το oversized λευκό πουκάμισο (που είναι ισχυρή τάση μέχρι σήμερα), ενώ η Marilyn Monroe προτίμησε έναν κλασικό συνδυασμό φορώντας το μέσα από το τζιν της.

H Cybill Shepherd τόλμησε να κάνει ένα αγαπημένο layering φορώντας το ζιβάγκο της μέσα από το πουκάμισό της.

To 1993 η Tina Turner συνδύασε ένα oversized πουκάμισο με ψηλόμεσο τζιν, ένα look που θα μπορούσε να υιοθετηθεί αυτούσιο και στις μέρες μας.

H Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman πάντρεψε το oversized πουκάμισο του Richard Gere με μίνι φούστα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Carolina Herrera είναι η σχεδιάστρια που έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλο σχεδιαστή με το συγκεκριμένο κομμάτι. Μάλιστα η ίδια φοράει σχεδόν πάντα λευκά πουκάμισα και κάθε κολεξιόν της περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα σχέδιο από το συγκεκριμένο είδος ρούχου. Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν:

«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα λευκό πουκάμισο. Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνια, μια μακριά φούστα, μια μίνι φούστα, το πρωί και το βράδυ. Σε ό,τι αφορά το λευκό πουκάμισο ό,τι και να φορέσεις είναι σωστό. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστός τρόπος. Όταν αγοράζω ένα λευκό πουκάμισο δεν κοιτάζω για ένα συγκεκριμένο κόψιμο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σου ταιριάζει σωστά. Αν σου αρέσει ο τρόπος που δείχνει πάνω σου τότε σου πάει».

Advertisements

Στις μέρες μας το λευκό πουκάμισο φοριέται πάρα πολύ και μέσα στο 2018 αλλά και τον χειμώνα του 2019 θα φορεθεί ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με άλλα ρούχα δημιουργώντας την αγαπημένη μας τάση του layering. Δες παρακάτω ιδέες για να το καθιερώσεις και εσύ στην καθημερινότητά σου.

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα