Μην χασετε

Ο πιο Έξυπνος Τρόπος για να Διατηρείτε το Νερό σας Κρύο Εκτός Σπιτιού

Δεν χρειάζεται να προβείτε στην αγορά κάποιου θερμός ούτε και να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη βάζοντας μπουκάλια με νερό στην κατάψυξη. Δείτε ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να πίνετε όλο το καλοκαίρι κρύο νερό εκτός σπιτιού.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που εδώ στην Ελλάδα κάποιες ώρες της ημέρας η ζέστη είναι αφόρητη, το νερό είναι πιο απαραίτητο από οτιδήποτε άλλο.

Όταν ιδρώνετε -και το καλοκαίρι ιδρώνετε συνέχεια- χάνετε πολύ νερό από το σώμα σας πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε αφυδάτωση. Για να μην βρεθείτε ποτέ σε τέτοια θέση μάθετε να πίνετε νερό όσο περισσότερο μπορείτε.

Και επειδή δεν μπορούμε να σας πούμε ποια είναι η ιδανική ποσότητα νερού για τον καθένα από εσάς, μιας και κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι διαφορετική, σας μεταφέρουμε τις οδηγίες των ειδικών γιατρών. «Για να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύετε από αφυδάτωση κάνετε συχνό έλεγχο στα ούρα σας. Αν αυτά είναι άχρωμα ή ελαφρώς κίτρινα τότε είστε εντάξει».

Advertisements

Βάλτε μια ειδοποίηση στο κινητό σας ή κατεβάστε κάποια εφαρμογή έτσι ώστε να μην ξεχνάτε να πίνετε νερό.

Για να έχετε, όμως, πάντα κρύο νερό μαζί σας όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού μπορείτε να εφαρμόσετε το παρακάτω κόλπο: Ρίξτε σε ένα πλαστικό μπουκάλι νερό -χωρίς να το γεμίσετε μέχρι πάνω- και βάλτε το στην κατάψυξη οριζοντίως. Όταν το νερό γίνει πάγος, βγάλτε το από την κατάψυξη και ρίξτε μέσα και λίγο νερό από το ψυγείο. Όσο ο πάγος θα λιώνει -και αυτό θα διαρκέσει πολλές ώρες- το νερό σας θα διατηρείτε κρύο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα