Μην χασετε

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήγε στα Οσκαρ 2019 με την Ιρίνα Σάικ και την μαμά του! Δεν κοίταγε ο ένας τον άλλον

Μπορεί η ταινία του «A star is born» να πήρε μόνο ένα Οσκαρ, αυτό του καλύτερου τραγουδιού, αλλά ο Μπράντλεϊ Κούπερ κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα του για δύο λόγους.

 

Ο ένας επειδή τραγούδησε πάνω στην σκηνή των Οσκαρ 2019 μαζί με την Lady Gaga. Τα βλέμματά τους σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από το Twitter καθώς το όλο σκηνικό έμοιαζε εντελώς ∈ρωτικό. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο σχολιάστηκε ήταν το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ 2019 με την Ιρίνα Σάικ και την… μητέρα του.

 

Advertisements

Κρατώντας, λοιπόν, από το ένα χέρι την Ιρίνα Σάικ και από το άλλο τη μητέρα του Γκλόρια Καμπάνο, ο Μπράντλεϊ Κούπερ σίγουρα έκανε την διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους σταρ, οι οποίοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ είτε μόνοι τους είτε με την σύντροφό τους.

 

Το… τρίο με τα μαύρα φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό στη μέση να έχει από τα δεξιά τη μητέρα του και από τα αριστερά την γυναίκα του. Οι δύο γυναίκες, εντωμεταξύ, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα μεταξύ τους.

 

Advertisements

Οπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί ήταν λίγο αμήχανη.

 

Από την μία ο Μπράντλεϊ Κούπερ, όπως πάντα ντροπαλός, πόζαρε χαρούμενος ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής τους, από την άλλη η μητέρα του ήταν ακούνητη, αμίλητη και αγέλαστη καθώς είχε τρακ και τέλος η Ιρίνα Σάικ έκανε συνεχώς διαφορετικές πόζες στους φωτογράφους, δείχνοντας άλλοτε την πλάτη της και άλλοτε το φόρεμά της.

 

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ακόμη ήταν πως τα βλέμματα της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ δεν συναντήθηκαν σχεδόν ποτέ, ενώ το διάσημο μοντέλο δεν φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή ούτε στην μητέρα του ηθοποιού, ρίχνοντας της στο τέλος μόνο ένα χαμόγελο.

Advertisements

 

Να σημειωθεί πως Οσκαρ πήρε και η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου,The Favourite.

Συγκεκριμένα, η ταινία συγκέντρωσε ένα χρυσό αγαλματίδιο, το οποίο και κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν στην κατηγορία του Α΄Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της ως Βασίλισσα Άννα.

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα