Μην χασετε

Ο Λιάγκας και η Πατλάκη έδωσαν την απάντησή τους στο «Πρωινό»: Με έχεις ξεφτιλίσει – Δεν το καταδέχομαι δεν το συνεχίζω

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Κλεοπάτρα Πατλάκη απάντησαν σήμερα μέσα από την εκπομπή τους σε όσα τους καταλόγισε η Αφροδίτη Γραμμέλη περί «αποκαλυπτικών ρεπορτάζ».

«Με έχεις ξεφτιλίσει διότι βγαίνεις κάθε μέρα, δίνεις πληροφορίες τύπου αποκλειστικές και βγαίνουν από άλλες εκπομπές, φιλικές εκπομπές και λένε πάλι λάθος είπε η εκπομπή του Λιάγκα και η Πατλάκη κλπ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας δίνοντας το λόγο στην Κλεοπάτρα Πατλάκη που θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφήνοντας παράλληλα και μερικές αιχμές.

«Θέλω να σου πω ότι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αυτό, γιατί μου λες και στο γραφείο «Κλεοπάτρα σε κράζουν» και σου λέω «αποκλείεται τα παιδιά». Είμαι λίγο από άλλο πλανήτη άνθρωπος μερικές φορές, γιατί για μένα ο σεβασμός είναι αυτονόητος. Από αυτή την εκπομπή έχω περάσει και με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάστηκα και συνεργάζομαι και τους εκτιμώ πολύ. Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ναυαρχίδα ενός σταθμού, ξοδεύονται τόσο άξιοι επαγγελματίες αντί να κάνουν ρεπορτάζ να διαψεύδουν το ρεπορτάζ των άλλων. Δεν το καταδέχομαι δεν το συνεχίζω. Το ρεπορτάζ ήταν η Δούκισσα Νομικού κι εμείς βγήκαμε και δώσαμε τη συνέχεια, δεν είπαμε ότι η Δούκισσα είναι αποκλειστική δήλωση δική μας. Η συνέχεια όμως ήταν δική μας», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και συνέχισε:

«Εγώ δεν μπαίνω σε διαδικασία να δω τι παίζουν οι άλλες εκπομπές και να το διαψεύσω, δεν το καταδέχομαι, συγγνώμη», κατέληξε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα