Μην χασετε

Ο Καρατσιώλης μιλάει για την αγωγή που κατέθεσε στην Σκορδά: «Κάποιοι άνθρωποι από την αλαζονεία της δημοσιότητας…»

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο Θάνος Καρατσιώλης, κατέθεσε αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά ζητώντας το ποσό των 170 χιλιάδων.

Advertisements

Να σας θυμίσουμε πως ο δικηγόρος μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Facebook, σχολιάστηκε στην εκπομπή Πρω1νό, καθώς ο ίδιος τα είχε “βάλει” με τις γυναίκες που έχουν περιττά κιλά. Ο ίδιος θεώρησε πως η Σκορδά μίλησε προσβλητικά γι αυτόν, γι’ αυτό και προέβη στην παραπάνω κίνηση.

Σήμερα, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Επιτέλους Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσε.

«Η τελευταία έκκληση της κυρίας Σκορδά είναι τρομακτική αν την προσέξετε. Αναφέρεται με τόσο απαξιωτικό τρόπο προς το πρόσωπό μου λες και είμαι κανένας ειδεχθής εγκληματίας, ή κανένας βιαστής η παιδεραστής και κάνει έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να μη με εμπιστεύεται εμένα ως δικηγόρο και να μην επισκέπτεται ποτέ εμένα και το γραφείο στο οποίο εργάζομαι. Είναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Το όριο της δημοσιογραφικής κριτικής στην προκειμένη περίπτωση έχει ξεπεραστεί κατά πάρα πολύ. Το να γίνει μια δημοσιογραφική κριτική για τα κακώς κείμενα για ένα κείμενο που ενδεχομένως δεν άρεσε ή προσέβαλε την αισθητική κάποιων, είναι απόλυτα θεμιτό και πρέπει να συμβαίνει από τους δημοσιογράφους. Το να ξεπερνιέται αυτό όμως και να γίνονται προσωπικές επιθέσεις προς έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα επιθέσεις προς την επαγγελματική του ιδιότητα με την οποία δεν υπάρχει καμία διασύνδεση στην πραγματικότητα αυτού που γράφτηκε με αυτό που κάνω εγώ επαγγελματικά, είναι εντελώς έκνομο και για αυτό και έκανα αυτή την αγωγή εναντίον της κυρίας Σκορδά» τόνισε ο Καρατσίωλης. 

«Στο απόσπασμα που είναι 10-12 λεπτά ακούγονται τρομερά πράγματα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο βλάκα, μικρόνοο, καραγκιόζη, ότι δεν είχε καλή ανατροφή από τη μητέρα του και έγινε ό,τι έγινε. Είναι απίστευτα πράγματα. Κάποιοι άνθρωποι από την αλαζονεία της δημοσιότητας που έχουν ενδεχομένως ή των πάρα πολλών χρημάτων που λαμβάνουν εύκολα κάνοντας κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, νομίζουν ότι μπορούν να εξαπολύουν μύδρους εναντίον αθώων ανθρώπων, απλών πολιτών όπως εγώ και να φέρονται με έναν τρόπο που δεν συνάδει με τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα», ανέφερε μετά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα