Μην χασετε

Ο Καλλίδης κατακεραυνώνει τον Θέμη Αδαμαντίδη: «Αφήνει 60 οικογένειες χωρίς δουλειά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδη αποχώρησε από το σχήμα που τραγουδούσε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη, δυο μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα του σχήματος.

Advertisements

 

Η αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη ενόχλησε τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του σε ανάρτησή του στο Instagram και επιτέθηκε στον συνάδελφό του, κατηγορώντας τον για επαγγελματισμό του.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθώς ο κυριος Αδαμαντίδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ήξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπέζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματία να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!», έγραψε ο Πάνος Καλλίδης.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανος Καλιδης (@panoskalidis) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα