Μην χασετε

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αιφνιδίασε τον Αρναούτογλου με τις Άγριες Μέλισσες – «Συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό»

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον “Κλεομένη Ψαθά”, τον ρόλο που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες, περιέγραψε πώς του έγινε η πρόταση να παίξει στη σειρά, ενώ άφησε άφωνο τον παρουσιαστή, όταν του είπε πως είχε κλείσει το ρόλο από τις αρχές του καλοκαιριού.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά, η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική και ο τρόπος που εκδηλώνεται και στηρίζει πολύ τη σειρά. Με τον Λευτέρη Χαρίτο γνωριζόμασταν από παλιά και είχα τη χαρά κάποια στιγμή να με φωνάξει και να μου πει για έναν συγκεκριμένο ρόλο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς για τις Άγριες Μέλισσες.

«Και όταν τον άκουσα και μου τον εξήγησε, θυμάμαι ότι φεύγοντας από τη συνάντησή μας, σταμάτησα με το αυτοκίνητο γιατί ήταν τέτοια η χαρά και η επιθυμία να κάνω αυτό το ρόλο, σταμάτησα και του έστειλα μήνυμα, που δεν το συνηθίζω, και του είπα ότι θέλω πολύ αυτό το ρόλο και με έχει ιντριγκάρει πάρα πολύ.

Advertisements

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της Πηνελόπης», πρόσθεσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Η πρόταση για το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει πριν ξεκινήσει η σειρά. Τον Ιούνιο κλείσαμε τις συζητήσεις. Ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα είμαι στο καστ της σειράς για τον συγκεκριμένο ρόλο», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς προκαλώντας την έκπληξη του Αρναούτογλου.

«Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό. Η πρόταση έγινε πριν ξεκινήσει; Εγώ νόμιζα ότι τώρα σε φωνάξανε. Α, τώρα γίνεται πιο εντυπωσιακό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα