Μην χασετε

Ο Ερμής στους Ιχθείς από 3 Φεβρουαρίου 2020 – Αυτές είναι οι προβλέψεις του ζωδίου σου

Ο Ερμής στους Ιχθείς από 3 Φεβρουαρίου 2020 – Αυτές είναι οι προβλέψεις του ζωδίου σου

Κριός: Εμπιστευτείτε την φωνή της διαίσθησής σας και αξιοποιήστε την δημιουργικότητά και την φαντασία σας στα επαγγελματικά σας. Καλή περίοδος για να συγχωρέσετε όποιον σας πλήγωσε αλλά και για να αναθεωρήσετε σκέψεις, απόψεις κάνοντας έναν καλό απολογισμό. Δείξτε προσοχή στο παρασκήνιο κουτσομπολιών που υπάρχει γύρω σας.

Ταύρος:  Είναι μία καλή περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να γίνεται περισσότερο εκφραστικοί αλλά και δημιουργικοί γεγονός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα προσωπικά σας σχέδια. Οι φιλίες σας τονώνονται, κάνετε σχέδια μαζί με τους ανθρώπους που σας συντροφεύουν, ενώ οι ιδέες, οι προτάσεις και οι συζητήσεις σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι: Προσπαθήστε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στους στόχους που έχετε για  την καριέρα σας και προσέξετε παραπάνω τις επιλογές σας. Είναι μία καλή εποχή για να μοιραστείτε σκέψεις και να έχετε ιδέες που αφορούν την πορεία σας, όμως αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί και συγκρατημένοι πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Επαγγελματικά μπερδέματα και συγχύσεις σας προκαλούν προσωρινά ένταση ή και δίλημμα.

Καρκίνος:  Η περίοδος είναι καλή για να φιλοσοφήσετε κάποιες καταστάσεις , να εμπλουτίσετε περισσότερο τις γνώσεις σας,  να λειτουργήσετε πιο εκφραστικά, να πιστέψετε πολύ παραπάνω στην εσωτερική σας φωνή και να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα για να πετύχετε στα προσωπικά σας σχέδια. Η σκέψη σας γίνεται πιο αισιόδοξη, οι μετακινήσεις και οι επαφές γίνονται διέξοδος για να περάσετε καλά.

Advertisements

Λέων:  Η νέα θέση του Ερμή διεγείρει φόβους, ανασφάλειες, πάθη και λάθη .. και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να διαχειριστείτε τέτοιου είδους καταστάσεις. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας και προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος: Ανοίγεστε πολύ παραπάνω στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας,  μπαίνετε περισσότερο στην θέση του άλλου, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς και κατανοώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που έχετε κοντά σας. Ιδανική περίοδος για να ανοιχτείτε σε σχέσεις σας, φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και να μην θεωρείτε τίποτα ως αυτονόητο.

Ζυγός:  Αποφύγετε την αναβλητικότητα και τον ωχαδερφισμό στις καθημερινές σας υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρξουν ασυνέπειες.  Συζητήσεις που αφορούν την εργασία σας καλούν να βάλετε σε μία σειρά τις ευθύνες σας, κάτι το οποίο και θα σας είναι δύσκολο. Εξετάσεις για την φυσική κατάσταση , αποφάσεις που αφορούν δίαιτα , διατροφή είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου, χρειάζονται όμως την προσοχή σας από κάθε άποψη.

Σκορπιός: Ο Ερμής από τους Ιχθύς ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να μοιραστείτε τα πραγματικά σας θέλω, να διασκεδάσετε περισσότερο, να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη, να φλερτάρετε, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ή και με τα παιδιά σας οι γονείς. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα και τις δημιουργικές σας ιδέες.

Advertisements

Τοξότης:  Καλείστε να επιλύσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια τις σχέσεις σας με το άτομο που συμβιώνετε. Δεν λείπουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα, θα χρειαστεί λοιπόν να δείξετε πνεύμα υποχωρητικότητας και διαλλακτικότητας, κατανοώντας ότι κάποια λόγια αυτή την περίοδο μπορούν πολύ εύκολα να παρερμηνευθούν και παρεξηγηθούν.

Αιγόκερως:  Πείτε ναι σε έναν πιο συναισθηματικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα στενά όρια της λογικής… Με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορείτε να αναμένετε συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες, αρκετοί από εσάς θα μετακινηθείτε … Οι εμπνεύσεις και οι ιδέες σας είναι το ατού σας αυτή την περίοδο.

Υδροχόος: Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους στα επαγγελματικά σας. Έχετε την δυνατότητα να βρείτε και να διαπραγματευτείτε νέες πηγές εσόδων.

Ιχθύς : Έμπνευση, εκφραστικότητα και αρκετές επαφές και επικοινωνίες θα δώσουν αυτή την περίοδο χρώμα στην καθημερινότητά σας. Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί, κοινωνικοί, ευνοείστε για νέες γνωριμίες και μπορείτε να αξιοποιήσετε κατάλληλα τις σκέψεις και τις ιδέες σας ! Η φαντασία σας αγγίζει κόκκινο και είναι ένα χαρακτηριστικό που άλλοτε θα λειτουργήσει θετικά, θα υπάρξουν όμως και στιγμή που θα λειτουργήσει και απατηλά!

πηγη

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα