Μην χασετε

Ο Ερμής στον Λέοντα από 27/6 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Στις 27 Ιουνίου 2019 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας έμφαση σε θέματα καρδιάς αλλά και δημιουργίας. Ο Ερμής στον Λέοντα κατηγορείται ότι είναι αλαζονικός και αρκετά στενοκέφαλος και έτσι είναι , ωστόσο δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους θνητούς.

Με έναν γενέθλιο Ερμή στον Λέοντα, είσαι συνήθως σε πλεονεκτική θέση μια που οι άλλοι φοβούνται να σου πάνε κόντρα και σέβονται τις ικανότητες σου. Είσαι βέβαια λίγο φαφλατάς και καυχιέσαι συνεχώς για τα κατορθώματα σου ,αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό, μπορεί να λειτουργεί θετικά και να ξεπερνάς με ευκολία τις δυσκολίες της ζωής.

Για το 2019, ο Ερμής θα ξεκινήσει τη δεύτερη ανάδρομη πορεία του από το ζώδιφο του Λέοντα που θα διαρκεί μέχρι τις 1 Αυγούστου και θα τελειώσει από το ζώδιο του Καρκίνου . Μετά και μέχρι τις 29 Αυγούστου θα συνεχίσει την πορεία του στον Λέοντα.

Κριός

Advertisements

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει προτεραιότητα στην ερwτική σου ζωή και θα γίνεις περισσότερο τολμηρός και παρορμητικός απ΄ότι είσαι. Ασχολείσαι με τα παιδιά, συναναστρέφεσαι με άτομα νεώτερης ηλικίας και γενικά θα έχεις φαεινές ιδέες. Μπορεί να δείχνεις μια αυξημένη αλαζονεία και για αυτό φρόντισε να είσαι επιεικής με τους άλλους για να μην μαλώνεις και δημιουργείς εντάσεις. Τύχη μέσα από τυχερά παιχνίδια και ευνοούνται οι επενδύσεις.

Ταύρος

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πολλές συζητήσεις θα γίνουν γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τους δικούς σου ανθρώπους με τη διάθεση να επιλυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Πιθανή δέσμευση και επισημοποίηση.

Δίδυμοι

Advertisements

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει προτεραιότητα στο παρόν, στο εδώ και τώρα, σε κάνει πιο εξωστρεφή, αλλά και δίνει λύσεις σε θέματα υπαρξιακά , δηλαδή νικάς πιθανές ανασφάλειες που σου είχαν καρφωθεί στο μυαλό με αποτέλεσμα να έχεις αποτελεσματικότητα σε ότι και εάν καταπιάνεσαι. Πιθανή αγορά μεταφορικού οχήματος. Ευνοϊκές οι συνθήκες για σπουδές και ανάληψη καθηκόντων σε νέο πόστο εργασίας.

Καρκίνος

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει προτεραιότητα στα οικονομικά σου θέματα, ασχολείσαι αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σου και θέλεις να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος χωρίς να πρέπει να βασίζεσαι στο πορτοφόλι των δικών σου ανθρώπων. Επιθυμείς και αναζητάς μια νέα πηγή εσόδων που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής.

Λέων

Η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας δίνει προτεραιότητα σε εσάς αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς μπορείτε να βασιστείτε πάνω σε σταθερές γνωριμίες και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια σας. Έχετε τη δύναμη αλλά και το πείσμα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα με μεγαλύτερη ευκολία. Ευνοούνται οι δεσμεύσεις.

Advertisements

Παρθένος

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα στον εσωτερικό σας κόσμο, θα κινηθείτε με μεγαλύτερη επιφύλαξη το επόμενο διάστημα , αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις . Τουναντίον σας υποστηρίζουν κρυφοί σύμμαχοι και θα κλείσετε αρκετές συμφωνίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σας κατάσταση.

Ζυγός

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα σε φίλους , θέλετε να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να αφήσετε το στίγμα σας σε μια προσωπική γνωριμία και γενικά να γίνετε πιο δημοφιλείς . Φυσικά βλέπετε ανάπτυξη, έχετε νέες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε και διανύετε μια περίοδο όπου οι συζητήσεις έχουν θετικό αντίκρισμα.

Σκορπιός

Η Θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα στον επαγγελματικό σου χώρο , θα γίνεις πιο φιλόδοξος και θα κυνηγήσεις τη δόξα αλλά και τα μεγαλεία γιατί νιώθεις ότι τώρα μπορείς να το κάνεις. Πρόσεχε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω ανταγωνισμού και διεκδίκησε την εύνοια ατόμων κύρους. Ενισχύεται η κοινωνική σου θέση.

Τοξότης

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων και επαγγελματικών σχεδίων όπου ξεκινά μια έντονα παραγωγική περίοδο και είστε σε μια φάση να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας, βάζοντας νέους στόχους. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς αλλά και ψυχαγωγικούς λόγους.

Αιγόκερως

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα σε θέματα οικονομικής φύσεως, δάνεια οφειλές και γενικά θα πρέπει να υιοθετήσεις πιο υγιείς τρόπους διαχείρισης της κοινής περιουσίας σου , για να απαλλαχθείς από τα οικονομικά άγχη. Ερwτικά είσαι διαθέσιμος να ζήσεις εμπειρίες αξέχαστες.

Υδροχόος

Η θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, μια που μπορείς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν επειδή όμως το θέλεις και όχι αναγκαστικά. Πιθανή επισημοποίηση μιας ερWτικής σχέσης.

Ιχθύες

Η Θέση του Ερμή στον Λέοντα δίνει προτεραιότητα στον εργασιακό χώρο, έχεις ευκαιρίες να αναβαθμίσεις τη δουλειά σου, να κλείσεις συμφωνίες και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Εναλλακτικές θεραπείες και επαφή με τη φύση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα