Μην χασετε

Ο Ερμής σε Εξάγωνο με τον Άρη 8/2: Πετυχαίνοντας στόχους!

Την Παρασκευή 8/2 ο Ερμής στον Υδροχόο σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, χαρίζοντας μας δυναμισμό και αποφασιστικότητα!

Μπορούμε τώρα για να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε και σχεδιάζουμε!

 

Εκμεταλλευόμαστε την ισχυρή μας θέληση, την διανοητικότητα στη δράση μας, την ορμητικότητα, την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό μας!

Advertisements

Καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους και επιπλέον απολαμβάνουμε ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις!

Οι μετακινήσεις μας επίσης θα είναι ευχάριστες και ωφέλιμες

Τα ζώδια που επηρεάζονται  θετικά είναι κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Είσαι δραστήριος και δυναμικός στις φιλικές σου σχέσεις και καταφέρνεις να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες. Διεκδίκησε τώρα ένα μεγαλεπήβολο στόχο και δεν θα χάσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Νιώθεις ιδιαίτερα δυναμικός σήμερα και θα καταφέρεις εύκολα να λάβεις την επαγγελματική αναγνώριση που θες. Πες ναι σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνικότητα σου τώρα φαίνεται να σε βοηθά, αφού εκπληρώνονται τα σχέδια σου και πραγματοποιείς την επέκταση που επιθυμείς. Πες ναι σε εξόδους και ταξίδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δραστηριοποιείσαι για να κερδίσεις χρήματα, ανανεώνεις συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και σeξουαλικές! Πραγματοποιείται μία μεγάλη επιθυμία!

 

ΛΕΩΝ

Στην συντροφική ζωή, θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία στόχους και σκοπούς, όπως και να ζήσεις ερwτικές στιγμές με το άτομο που θες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, θα ενθουσιάσεις με την απόδοση σου. Ιδανική περίοδος για έναρξη άσκησης και διατροφής.

 

ΖΥΓΟΣ

Ενεργοποιείσαι για να κατακτήσεις κάθε σου ερwτικό στόχο, είσαι πολύ δημιουργικός και γοητευτικός, έχεις έντονη ερwτική διάθεση αλλά και πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς τώρα εύκολα να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Έρχεσαι πιο κοντά επικοινωνιακά με ένα άτομο του παρελθόντος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, γίνεσαι επικοινωνιακός και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Δέχεσαι ευχάριστα μηνύματα και συναντάς κόσμο! Πάρε αποφάσεις τώρα που θα είναι για το όφελός σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να δραστηριοποιηθείς για να βελτιώσεις τις σταθερές σου σχέσεις, αλλά και την οικονομική σου κατάσταση. Έχεις πειθώ και γοητευτικό λόγο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και ικανός να κάνεις πράξη ότι κι αν σκέφτεσαι και επιθυμείς! Έχεις ευχάριστα νέα, χαρμόσυνα μηνύματα και χαρούμενες συναντήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Κάνεις την ενδοσκόπηση σου τώρα και νιώθεις πιο δυνατός εσωτερικά και επιπλέον ανανεώνεσαι ψυχικά. Παρασκηνιακές επαφές ευνοούνται!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα