Μην χασετε

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αιφνιδιάζει: «Ήμουν με τη Σοφία Παυλίδου στο ΚΑΤ. Το θέμα θα λυθεί αν…»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη για να μιλήσει για τις θεατρικές παραστάσεις που πρωταγωνιστεί αλλά και για να μοιραστεί στιγμές με την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον ηθοποιό, από την πρώτη φορά που τον συνάντησε τηλεοπτικά – πριν σχεδόν δυο χρόνια – και κάθε φορά που το επιτρέπουν οι συνθήκες τον καλεί στην εκπομπή.

Advertisements

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Προδοσία» και των δυσκολιών που προέκυψαν μέχρι να ανέβει το θεατρικό έργο μίλησε για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγαιάννη τονίζοντας πως η ηθοποιός είναι καλή του φίλη και τη στηρίζει.

«Το πρωί της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου γιατί είμαι φίλος της και ήθελα να τη στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε στην αρχή σε μια ιατροδικαστή και μετά στο ΚΑΤ», είπε αρχικά ο ηθοποιός αιφνιδιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη που δεν θέλει να μπλέκεται σε υποθέσεις άλλων και έχει κάνει μόνο μια αναφορά στο περιστατικό χωρίς να το αναλύσει.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξηγώντας που έχει τη σχέση με την ηθοποιό και μιλώντας για το χαρακτήρα της συμπλήρωσε «Για να φτάσει να μηνύσει άνθρωπο σημαίνει πως υπήρξε βία. Επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα – και το λέω αυτό με πολύ αγάπη και ψυχραιμία – αν της ζήταγε ένα συγνώμη ο Μάνος θα ήταν βάλσαμο για όλους». Κάτι που όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός του είπε η Σοφία Παυλίδου «Χθες μιλήσαμε και μου λέει “ρε συ ένα συγνώμη ήθελα”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όταν ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αν θα αποσυρθεί η μήνυση με μια συγνώμη ο ΓιώργοςΧρυσοστόμου απάντησε «Δεν ξέρω αν θα λήξει με μια συγνώμη. Το συγνώμη θα ήταν ένα βάλσαμο, αν το πει τώρα, (…) Ένα συγνώμη, προσωπικά στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία πίστεψέ με θα λυθεί», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα