Μην χασετε

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Happy Day: Ποιον χαρακτήρισε ως ομοφοβικό;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της νέας παράστασης του Αργύρη Αγγέλου «Ο Συλλέκτης» στη Χαλκίδα. Εκεί βρέθηκαν και αρκετοί δημοσιογράφοι. Ο καλλιτέχνης έκανε κάποιες δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Advertisements

«Με την κριτική γενικότερα έχω μια κακή σχέση. Δε καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της κακής κριτικής. Η κοσμοθεωρία μου δεν έχει αλλάξει, είναι η ίδια, αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορώ πλέον να την εκφράζω…. Μπορούμε να κάνουμε πλάκα όταν έχουμε φτάσει στο στάδιο της αποδοχής, του σεβασμού και της εκτίμησης. Εμείς δεν έχουμε δείξει ούτε σεβασμό ούτε εκτίμηση. Αν δείχναμε μετά να κάναμε και πλάκα», ήταν μερικά από τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην κάμερα.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από αυτό το ξέσπασμά του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Happy Day γιατί είπε ότι υπάρχει ένα άτομο στο πάνελ της εκπομπής που κάνει ομοφοβικά σχόλια.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης εκτός από τον Δημήτρης Ουγγαρέζο τα είχε βάλει και με την Τίνα Μεσσαροπούλου μέσω μιας ανάρτησής του ως απάντηση στη δήλωση της Τίνας Μεσσαροπούλου στις δηλώσεις πως εκείνος ήθελε να τη διώξει από το Mega όπου εργάζονταν τότε και οι δύο», θύμισαν στην τηλεοπτική παρέα οι αδερφές Ράντη.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε θέση λέγοντας: «Ομοφοβικά σχόλια εγώ δε θυμάμαι να έχει κάνει η Μεσσαροπούλου… Θέλω να πω κάτι για τον Γιώργο, που τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Είναι κρίμα ενώ βγαίνει τόσο ωραία παρουσία στα show που παρουσιάζει ή είναι κριτής, και ενώ έχει πολύ δίκιο σε αυτά που λέει, να βγάζει μια επίθετικότητα – υπερβολή στις δηλώσεις που κάνει, θα τον συμβούλευα να δει λίγο τα βίντεο νομίζω ούτε σε εκείνον θα αρέσουν όταν τα δεί», και αποκάλυψε πως έχει στείλει και προσωπικό μήνυμα στον ηθοποιό .

H Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη διαφώνησε με τα όσα είπε ο συνεργάτης και πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του καλλιτέχνη. «Εγώ θα διαφωνήσω. Είναι ωραίο να ακούγονται αυστηρές τοποθετήσεις για πιο σοβαρά ζητήματα. Τα παίρνουμε όλα πολύ στο χαβαλέ και την πλάκα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και όσα ειπώθηκαν μετά

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα