Μην χασετε

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τρολάρει τη μαμά του στο Instagram και γίνεται viral

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν πάντα από αυτούς τους ανθρώπους, που ακόμη και στην τηλεόραση σε κάθε του ρόλο μας προκαλούσε πολύ γέλιο με τις ατάκες ή τις κινήσεις του. Και αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να τον ακολουθεί παντού, αφού ακόμη και το σχόλιο που έκανε στη μαμά του, ήταν ίσως ό,τι πιο αστείο είδαμε σήμερα.

Advertisements

 

Φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να την τρολάρει διαδικτυακά και να προκαλέσει κύμα γέλωτα και σχολίων στο προφίλ του. Η μαμά-Τσιμιτσέλη λοιπόν φάνηκε πως είχε κάποιο ατύχημα με την καφετιέρα στο σπίτι του γιου της, αφού έσπασε τη γυάλινη κανάτα, προφανώς άθελά της.

Μη νομίζεις όμως πως δεν βρήκε τη λύση, φυσικά και τη βρήκε και είναι ίσως η πιο έξυπνη πατέντα που είδαμε μέχρι σήμερα. Η κανάτα αντικαταστάθηκε με το μπρίκι και κάπως έτσι το πρόβλημα λύθηκε. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε ένα βιντεάκι στο Instagram account του, γράφοντας στη λεζάντα.

«Το παν σε αυτή τη ζωή είναι οι δυσκολίες να μην σε καταβάλουν ! Θα πέσεις ? Θα σηκωθείς!!! Θες καφέ? θα πιεις Ελληνογαλλικό !!!!#keepwalking ΜΑΝΑ!!!!!!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το παν σε αυτή τη ζωή είναι οι δυσκολίες να μην σε καταβάλουν ! Θα πέσεις ? Θα σηκωθείς!!! Θες καφέ? θα πιεις Ελληνογαλλικό !!!!#keepwalking ΜΑΝΑ!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα