Μην χασετε

Ο Γιάννης Κότσιρας στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον μεγαλύτερο γιο του!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ομορφότερα για τον Γιάννη Κότσιρα, καθώς η οικογένειά του μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο τραγουδιστής έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς η  σύζυγός του, Κατερίνα Πέρρου, έφερε στον κόσμο ένα ακόμα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους.

Advertisements

 

Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και καθημερινά βιώνει μοναδικές στιγμές μαζί με τα δύο παιδιά του. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, το σπίτι της οικογένειας «ντύθηκε» στα γιορτινά, αφού όλοι μαζί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους, προκειμένου να χαρούν τα μικρότερα μέλη της φαμίλιας.

Ωστόσο, την διακόσμηση δεν την επιμελήθηκαν μόνο ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος τους, τον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας φωτογράφησε καθώς έβαζε στο δέντρο μια κατακόκκινη μπάλα. «Άντε και το χρόνου. Καλό μήνα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο που ανήρτησε στο Instagram.

Τα likes, όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγα λεπτά έπεσαν… βροχή, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια με ευχές για καλές γιορτές προς τον καλλιτέχνη και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Δες την ανάρτησή του:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Άντε και του χρόνου… Καλό μήνα. #yiannis_kotsiras #yasalam #christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official) στις

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα