Μην χασετε

Ο Αρναούτογλου απαντά για την Μπέλλα: Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι- Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω… Πρέπει να της φωνάξω;

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάστηκαν πολύ τις τελευταίες ημέρες μετά την δήλωση της Σταρ Ελλάς στην εκπομπή του παρουσιαστή The 2Night Show ότι: «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό;».

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πρώτη φορά για το θέμα, με δήλωση που έκανε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα:

«Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι και της απαντάω λίγο αργότερα δεν έχει συμβεί αυτό, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστική επέμβαση. Μου απαντάει η κοπέλα ναι έχεις δίκιο, τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, δεν λύνονται με τη βία, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Πρέπει να της φωνάξω; Έχω πάρει τόσες πολλές φορές θέση γι’ αυτό το θέμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί βλέπω ότι γίνονται κάποιοι λίγο επιθετικοί. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έπαιξε κανείς παρακάτω το τι είπε.

Advertisements

Δεν κάνω εγώ τέτοιες λογοκρισίες, προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ότι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο ότι όλο αυτό είναι λάθος, γιατί της απάντησα. Της είπα δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστικές, πώς το λες αυτό; Και μου είπε έχεις δίκιο, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί αυτό και ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, όχι με το ξύλο. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να τη ζορίσω λίγο περισσότερο. Δε συνέβη γιατί έβαλε αυτή την άνω τελεία, αλλά στο μέλλον θα το έχω υπόψιν μου» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα