Μην χασετε

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής στο Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει ως τις 21 Νοεμβρίου 2019. Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός, αλλά και ένα είδος σύγχυσης όσον αφορά κάποια μυστικά. Καλούμαστε να ξεριζώσουμε οτιδήποτε δε μας χρησιμεύει πλέον και να συνειδητοποιήσουμε την κρυμμένη μας δύναμη.

 Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό: Επιστροφή στα σκοτεινά άδυτα της ψυχής σου!

Είναι μια στιγμή που μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας, αλλά και να διερευνήσουμε τον εσώτερο εαυτό μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας. Τώρα διερευνούμε τη σ∈ξουαλικότητά μας και κάποια σ∈ξουαλικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, επενδύσεις του παρελθόντος ή ζητήματα κληρονομικά μας απασχολούν τώρα και καλούμαστε να τα αποσαφηνίσουμε. Οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανασφάλειές μας, μας παρεμποδίζουν να δούμε την αλήθεια των πραγμάτων. Κυριαρχεί έντονη δυσπιστία και καχυποψία και αναρωτιόμαστε σχετικά με τα απώτερα κίνητρα των πράξεων των άλλων.

Μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με προδοσίες του παρελθόντος και να δούμε τι μας κρατά σε συναισθηματική απόσταση από τους άλλους. Βαθιές και διερευνητικές συνομιλίες διευκολύνουν και παράγουν έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τους άλλους. Η αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων βοηθά στην αναγέννηση του εαυτού μας διαμέσου των άλλων. Κάποια αλαζονική τάση επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων και υπάρχει μια γενική έλξη προς τις απόκρυφες επιστήμες και την Αστρολογία.

Ο Ανάδρομος Ερμής και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, oι επενδύσεις δε θα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν οικονομικά. Καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανόν να προκύψουν όσον αφορά οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια ή δάνεια. Σ∈ξουαλικά ζητήματα μπορεί να χρειαστεί να συζητηθούν, αλλά δεν θα υπάρξει λύση. Θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας με το σύντροφό σας, μπορεί να βασανίσουν τις σκέψεις σας και να εκδηλώσετε ζήλεια και κτητικότητα, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις και ανάγκες του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έβδομο οίκο σας, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κατά την επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδίως σε σχέση με άλυτα ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να επανεμφανιστούν. Αν και ο ανάδρομος Ερμής δεν εγγυάται μια μόνιμη σχέση, η δυνατότητα επανασύνδεσης με κάποιον από το παρελθόν σας είναι τώρα αυξημένη. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε τις διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες σας αυτή τη στιγμή, επειδή αυτό που σας υπόσχονται, είναι πιθανό να αλλάξει. Αυτή είναι στιγμή για να διερευνηθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας με τους άλλους, χωρίς όμως προσκόλληση και αποδοχή του τι λέγεται.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έκτο οίκο σας, χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά σας, διότι εκ παραδρομής μπορεί να γίνουν λάθη και υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα για παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας και να μην μπερδεύεστε σε καταστάσεις που όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομα, θα αλλάξουν. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε να διεκπεραιώσετε παλιές εργασίες ή να χρησιμοποιήσετε προσωρινές πειραματικές προσεγγίσεις σε ένα έργο σας, το οποίο τελικά θα αξιολογηθεί αργότερα. Ίσως επιστρέψετε σε μια δουλειά από το παρελθόν ή συναντηθείτε με παλιούς συναδέλφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πέμπτο οίκο σας, ένας παλιός ∈ρωτας μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας για να σας υπενθυμίσει πόσο ευτυχισμένοι ή πόσο δυστυχισμένοι νιώθατε. Τα παιδιά σας μπορεί να σας προκαλέσουν αναταραχές στη ζωή σας ή μπορεί να έχετε ένα αίσθημα νοσταλγίας για την παιδική σας ηλικία. Τσεκάρετε αυτά που λέτε, όσον αφορά τη δημιουργική έκφραση του εαυτού σας. Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και δείξτε αυτό που είστε. Θα πρέπει τώρα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο δεσμό σας –αν έχετε– και στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Η κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τέταρτο οίκο σας, κάποια παλιά ανάγκη σας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο ή κάποιο άτομο από το παρελθόν, που αλλάζει την αντίληψή σας. Ένας γονέας σας μπορεί να επικοινωνεί με ασυνήθιστο τρόπο ή ο τρόπος συμπεριφοράς κάποιου ατόμου, θα σας θυμίζει έναν από τους γονείς σας. Ένα παλιό οικογενειακό ζήτημα ή θέμα ακίνητης περιουσίας θα μπορούσε να αναδυθεί εκ νέου και να απαιτήσει λύση. Είναι μια καλή στιγμή για την αναδιάταξη των επίπλων, την επανασύνδεση με την οικογένεια και να κάνετε έρευνα του γενεαλογικού σας δένδρου. Μπορεί να δείτε ή να ακούσετε κάτι για άτομα που απουσιάζουν από τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τρίτο οίκο σας, διπλοτσεκάρετε την εργασία σας πριν την παραδώσετε. Θα σκέφτεστε πολύ, ξανά και ξανά, προσπαθώντας να καταλάβετε κάποια πράγματα, αλλά δε θα βγάλετε ορθά συμπεράσματα. Ξέρετε τι θέλετε να πείτε, αλλά όχι πώς να το πείτε. Θα παρατηρείτε πράγματα στο περιβάλλον σας που δεν είχατε δει ποτέ πριν ή θα συναντήσετε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κάποιο άτομο που είχατε να δείτε καιρό. Θα έχετε νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά δε θα μπορείτε να τις εφαρμόσετε στην πράξη. Είναι μια καλή στιγμή για έμμεση επικοινωνία ή για την ανανέωση μιας παλιάς γνώσης.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την εξεύρεση νέων και καινοτόμων ιδεών σχετικά με το πώς θα κάνετε περισσότερα χρήματα ή να συζητήσετε για οικονομικά θέματα του παρελθόντος με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα διαχειριστείτε τους οικονομικούς σας πόρους από κοινού. Αν επιδιώκετε αύξηση των οικονομικών σας τώρα, περιμένετε να φύγει η φάση του ανάδρομου Ερμή, γιατί τα γεγονότα θα καθυστερήσουν ή θα σας δώσουν λιγότερα από ό, τι σας είχαν υποσχεθεί. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, οι πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα μπορεί να χρειαστεί να επανεξεταστούν. Παλιές ιδέες αλλά και αναγγελίες μπορεί να επανεμφανιστούν σε νέες μορφές. Προσέξτε τη διάδοση κουτσομπολιών, τόσο από την πλευρά σας όσο κι αυτές που γίνονται για τον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε όμως να αποκαταστήσετε την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά επανεξετάστε το τι λέγεται. Ευνοείστε στο να τελειώσετε κάποια παλιά έργα και έτσι θα έχετε ένα νέο τρόπο αντίληψης και έκφρασης. Οι άλλοι γύρω σας θα σας λένε ότι είστε συναισθηματικά απόμακροι. Ίσως να επανεμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακούσετε κάποιες ειδήσεις σχετικά με κάποιον από το παρελθόν σας. Είναι επίσης πιθανό κάποια ψυχολογικά ζητήματα που προκύπτουν από την παιδική σας ηλικία ή προβλήματα του παρελθόντος να επανεμφανιστούν. Αυτή είναι καλή διέλευση για τη θεραπεία των πληγών του παρελθόντος. Μυστικά από το παρελθόν μπορεί να σας αποκαλυφθούν αυτή τη στιγμή, πράγμα το οποίο θα είναι προς όφελός σας. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι αν προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι τώρα, είναι πιθανό να αποκαλυφθεί, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα. Θα αισθάνεστε απογοήτευση και μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ενδέκατο οίκο σας, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας, αυτή τη στιγμή, ή να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα που νιώθετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα. Εάν είστε μέλος μιας οργάνωσης ή κάποιας κοινωνικής ομάδας ή συλλόγου, κάποιες συναντήσεις ή γεγονότα μπορεί να πρέπει να ακυρωθούν ή να αναβληθούν. Προσέξτε όσον αφορά τα χρήματα που παίρνετε από τον εργοδότη σας ή επικοινωνίες με φιλικά σας πρόσωπα και επωφεληθείτε από αυτό το χρονικό διάστημα για να ξανασκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρά σας αντί να ενεργήσετε. Τα κίνητρα των φίλων σας μπορεί να είναι αρνητικά και κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή δραστηριότητες ίσως ακυρωθούν ή αναβληθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δέκατο οίκο σας, μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα στην εργασία σας, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν, ούτε και να προσπαθήσετε να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες ή συμβάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σας, διότι λάθη ή παραλείψεις θα επηρεάσουν το μέλλον σας. Δεν είναι ώρα να αλλάξετε σταδιοδρομία ή θέση εργασίας, εκτός κι αν επιστρέψετε σε μια παλιά. Μία διαμάχη σε σχέση με οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Γι’ αυτό συγκρατηθείτε. Προσέξτε την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και την αξιοπιστία στην επαγγελματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ένατο οίκο σας, θα ρίξετε μια νέα ματιά στο μέλλον σας, στο ταξίδι της ζωής σας ή στην αναζήτηση νέων οριζόντων. Μια παλιά αλήθεια μπορεί να επιστρέψει σε μια νέα μορφή ή θα έχετε κάποιο ηθικό δίλημμα. Είναι μια στιγμή για να παρατηρήσετε τα μικρά πράγματα που θα επηρεάσουν το μέλλον σας και να πειραματιστείτε με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις καταστάσεις. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε πρόβλημα επικοινωνίας, μη συζητήσετε αυτό το διάστημα ή μιλήσετε, ούτε και χρειάζεται να είστε πολύ συγκεκριμένοι στα λόγια σας. Ακατάλληλα λόγια ή δράση ή  θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις, μπορεί να προκαλέσουν έχθρες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα