Μην χασετε

Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 18/10: Δες πως θα σε επηρεάσει

Αυτές τις ημέρες ο Ήλιος που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού θα συναντήσει με μία δυσαρμονική όψη στον Κρόνο που βρίσκεται «παντοδύναμος» στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω και αυτή η συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει κρατήματα και εμπόδια. Είναι πολύ πιθανόν να νιώθουμε πως υπάρχουν εμπόδια και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά επιτεύγματα, τα οποία φαίνεται πως θα επηρεάσουν και το κλίμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Advertisements

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 18 Οκτωβρίου.

Αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει στο να ειπωθούν λόγια τα οποία πληγώνουν είτε από εμάς είτε από τους άλλους και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Καλό θα είναι να αποφύγουμε να πιέσουμε καταστάσεις ιδιαίτερα αν βλέπουμε πως συγκεκριμένα ζητήματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, καθώς η πίεση δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η επικριτική διάθεση είναι το δεύτερο θέμα που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη.

Τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους ή έχουν πλανήτες από την 22η έως και την 27η μοίρα των Παρορμητικών, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά την επικοινωνία ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου δείχνει πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να υπάρχει ήδη στο προσκήνιο, το οποίο σου δημιουργεί άγχος κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και να μην βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση σε αυτά. Κάθε κίνησή σου χρειάζεται να είναι προσεκτικά οργανωμένη ώστε να αποφύγεις οποιαδήποτε παρόρμηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι ένα δεύτερο ζήτημα που θα πρέπει να δώσεις προσοχή κατά τη διάρκεια της επιρροής αυτής της όψης, προκειμένου να μην την αφήσεις να δημιουργήσει παρεξηγήσεις εξαιτίας της επικριτικής διάθεσης που θα υπάρχει και από εσένα αλλά και από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση πως συναναστρέφεσαι με άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο σε περιορίζουν. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα όταν βρίσκονται στην παρέα συγκεκριμένα πρόσωπα ή πως οτιδήποτε και αν πεις μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να υπάρξει εκνευρισμός στον περίγυρο. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και τελικά να επηρεάσει ορισμένες προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο κρατώντας μόνος σου απόσταση από ανθρώπους που δεν έχεις πολλά να πεις αντιθέτως έχεις πολλά για να διαφωνήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ή θα ενισχύσει το άγχος που έχεις για οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να μη σου «βγαίνουν τα κουκιά», κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου. Καλό θα είναι να μην αφήσεις την απαισιοδοξία να οδηγήσει τη σκέψη σου, μιας και με την επιρροή αυτής της όψης φαίνεται πως αυτές τις ημέρες τείνεις να δεις το ποτήρι μισοάδειο, αν όχι εντελώς άδειο! Αυτό που μπορείς να κάνεις από την πλευρά σου είναι να περιορίσεις όσο γίνεται περιττά έξοδα καθώς και αγορές οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να γίνουν τώρα. Η πειθαρχία στο οικονομικό σου πλάνο είναι βασική, προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις την ανησυχία που σου δημιουργεί αυτή η όψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ήλιο και στον Κρόνο φαίνεται πως μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη διάθεσή σου, αλλά και τον τρόπο που βλέπεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ίσως να υπάρξει και μία αφορμή για αυτό, καθώς φαίνεται πως όντως υπάρχουν κάποια ζητήματα είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση, τα οποία μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτής της όψης και φαίνονται αξεπέραστα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο «έντονα» από ότι είναι. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει πολύ να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό μην την αγνοείς.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται μία δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου η οποία δείχνει πως μπορεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν ή προϋπήρχαν είναι πιθανόν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Βέβαια λόγω αυτής της όψης κατά τη διάρκεια των αντιπαραθέσεων φαίνεται πως θα ειπωθούν λόγια με καυστικό τρόπο είτε από εσένα είτε από τους άλλους, τα οποία θα δημιουργήσουν περαιτέρω ζητήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις λεκτικές αψιμαχίες αυτές τις ημέρες μιας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ρίξεις σε σχέσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και στον Κρόνο η οποία μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις από φιλικές μέχρι και αισθηματικές σχέσεις. Οτιδήποτε και αν υπάρχει αυτές τις ημέρες το οποίο σε απασχολεί μπαίνει κάτω από το μεγεθυντικό φακό αυτής της όψης και σε συνδυασμό με κάποια ζητήματα του παρελθόντος, αποτελεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων τα οποία έχουν κλείσει και μην γυρίζεις στο παρελθόν προκειμένου να δικαιολογήσεις κάποιες ενέργειες που κάνεις στο παρόν. Η ειλικρίνεια αποτελεί το κλειδί για να διευθετηθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η ειλικρίνεια μπορεί να μετατραπεί σε κυνισμό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου το οποίο θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις εδώ και τώρα το ιδανικό περιβάλλον σε μία προσωπική σχέση ή συνεργασία. Όσο βλέπεις πως αυτό για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτό τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι και δεν αποκλείεται να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν δυσμενώς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα κάποιες οικογενειακές υποθέσεις καθώς και ζητήματα οικογένειας και σπιτιού που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργήσουν το αίσθημα της πίεσης. Ο διάλογος σε συνδυασμό με την ειλικρίνειά θα βοηθήσει πολύ να διευθετήσεις θέματα που υπάρχουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτές τις ημέρες λαμβάνει χώρα μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου η οποία δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από κάτι που θα ειπωθεί, το οποίο μπορεί να μην είναι απαραίτητα λάθος, όμως θα ειπωθεί με τέτοιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να διαφυλάξεις προσωπικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν από τη δίνη των παρεξηγήσεων και της ψυχρότητας, που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη. Ακόμα απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με αγορές αυτές τις ημέρες και έλεγξε προσεκτικά τις πρακτικές λεπτομέρειες των μετακινήσεων και των ραντεβού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτές τις ημέρες θα δημιουργηθεί ένα τετράγωνα μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα πού βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν έχει την υποστήριξη κάποιων φιλικών σου προσώπων ή μιας ομάδας στην οποία είσαι μέλος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σας. Αυτό κλίμα μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις επικριτικός κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα αλλά ούτε και τους άλλους. Ο οικονομικός τομέας θα επηρεαστεί από αυτή την όψη και φαίνεται πως χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτόν, προκειμένου να μην παρασυρθείς σε κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν το ταμείο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου δείχνει πως αυτές τις ημέρες μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά. Είναι πιθανό να μην υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου ή να βρίσκεις εμπόδια κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό το τετράγωνο σου λέει πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή είναι να κρατήσεις στάση αναμονής σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα και να μην προσπαθήσεις να χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι». Εμπιστεύσου τη ροή των γεγονότων και κάνε ένα βήμα πίσω σε επαγγελματικές υποθέσεις στις οποίες βλέπεις πως δημιουργούνται εμπόδια, ενώ δεν υπήρχαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο που φιλτράρεις τις πληροφορίες που δέχεσαι από τους άλλους. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να παρεξηγηθείς με κάτι το οποίο μπορεί να ειπωθεί για πλάκα, εσύ όμως δεν θα το βρεις και τόσο αστείο. Από την άλλη και εσύ φαίνεται πως μπορεί να είσαι κυνικός ή επικριτικός με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Αν έχεις προς διευθέτηση θέματα που σχετίζονται είτε με ένα ταξίδι είτε με την εκπαίδευση προσπάθησε να του δώσεις προτεραιότητα, καθώς φαίνεται πως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας μέχρι να διευθετηθούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες οι οποίες θα ξεκινήσουν από οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να διευθετήσεις έγκαιρα οικονομικές υποχρεώσεις, δοσοληψίες και οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου, καθώς αυτά θα αποτελέσουν ένα σημαντικό παράγοντα άγχους για εσένα. Σε δεύτερο χρόνο θα χρειαστεί να δεις και κάποιες φιλικές σχέσεις οι οποίες δίνουν περίεργα δείγματα το τελευταίο διάστημα, καθώς με αυτή την όψη αυτά τα δείγματα φαίνεται πως θα πολλαπλασιαστούν. Δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα με τα οποία δεν ήσουν τόσο και την ίδια στιγμή να απομακρυνθείς από κάποια άλλα.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα