Μην χασετε

Ο Άρης στον Καρκίνο από 16/5: Η επιρροή του στα Ζώδια

Στις 16 Μαΐου 2019, ο Άρης εγκαταλείπει το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων για να φιλοξενηθεί στο υδάτινο σπίτι της Σελήνης μέχρι τις 2 Ιουλίου 2019, στο ζώδιο του Καρκίνου,όπου και αστρολογικά βρίσκεται σε πτώση. Ο Άρης είναι πλανήτης μάχιμος, σφύζει από ενέργεια και στο σπίτι του εσωστρεφή Καρκίνου χάνει τη εξωστρέφεια του και καταλήγει πιο εσωτερικός με στόχο να αποδεχτεί τη δύναμη των συναισθημάτων. Όμως αυτό είναι ένα δύσκολο – ακαταλαβίστικο μάθημα για τον Άρη που έχει μάθει να πολεμάει είτε σωματικά είτε λεκτικά και προκαλείται ένα άγχος και μια σύγχυση. Για αυτό και συχνά παρατηρούμε τα άτομα που έχουν Άρη στον Καρκίνο να αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον τους, καθώς στη προσπάθεια τους να κρύψουν τα συναισθήματά τους,  συμπεριφέρονται με κυκλοθυμία και καχυποψία.

Advertisements

Έτσι, την περίοδο που ο Άρης θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια σου αλλά και τα περιουσιακά σου στοιχεία, πχ ένα ακίνητο που θέλεις να αξιοποιήσεις με ενοικίαση ή αγορά. Επίσης, ψυχολογικά θα αλλάξεις με αποτέλεσμα να είσαι καχύποπτος και επιφυλακτικός όταν έρχεσαι σε επαφή με νέα άτομα, προσπαθώντας να αποφύγεις λάθη που θα μπορούσαν να κοστίσουν τη ηρεμία σου. Σeξουαλικά θα είσαι κάπως υποτονικός, καθώς το συναίσθημα θα υπερτερεί και θα νιώθεις ότι πρέπει να καταπιέσεις τη λίμπιντο σου. Προσοχή σε ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Στις 21, 22 Μαΐου 2019 ο Άρης στον Καρκίνο θα σχηματίσει τη θετική όψη του εξαγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα δοθούν ευκαιρίες σε ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη γη, τη ακίνητη περιουσία ή παρέχουν υπηρεσίες τροφοδοσίας εκδηλώσεων. Επίσης νιώθεις αρκετά πιο σίγουρος για να ξεκινήσεις ένα προσωπικό σου εγχείρημα αλλά και υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις και να κάνεις τη διαφορά, με κάτι ανατρεπτικό και συνάμα εφευρετικό. Ευνοείται ο έρωτας και το φλερτ. Τάση υπερκατανάλωσης φαγητού.

Στις 14 Ιουνίου 2019, Ο Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω προκαλεί αντιπαλότητα και κόντρες με το περιβάλλον, κυρίως με άτομα εξουσίας και θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να διαχειριστείς το άγχος ή την πίεση που βιώνεις, ώστε να βρεθούν λύσεις στις υπάρχουσες διαφορές. Προσοχή μάθε να εξωτερικεύεις τα αρνητικά σου συναισθήματα. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 17η, 18η μοίρα. Την ίδια μέρα  το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μεγεθύνει το συναίσθημα και θα ευνοηθούν κάθε είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Προσοχή όμως σε καταχρήσεις και εθισμούς.  Στις 22 Ιουνίου2019 η  αντίθεση του Άρη με τον ανάδρομο Πλούτωνα φέρνει ρήξεις,  συναισθηματικούς εκβιασμούς γιατί το μάθημα περιστρέφεται γύρω από την διαχείριση του θυμού σου και των αρνητικών συναισθημάτω. Υπόγεια παιχνίδια αποκαλύπτονται, σκηνές ζήλιας και ακρότητες. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στην 21, 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει πιο εσωστρεφής και κυκλοθυμικούς με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας με θετικό τρόπο. Προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις καθώς προκύπτουν εντάσεις σε θέματα κληρονομικά και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας. Ερwτικά είστε περισσότερο μαζεμένοι, μπορεί να προκαλέσετε παροδική κρίση με το ταίρι σας, γιατί ότι αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου


Ταύρος

H είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει μια εγρήγορση , θα έχετε ιδέες που γρήγορα θα θέλετε να υλοποιήσετε και αυτό αυτόματα θα σας βγάλει από τη γκρίζα ζώνη που είχατε μπει την προηγούμενη περίοδο. Προσοχή σε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, ίσως θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης σας και να αξιοποιήσετε έξυπνα τις μέρες για να προχωρήσετε σχέδια επιμόρφωσης και σπουδών. Προσοχή σε συμφωνίες, συμβόλαια και κάθε είδους αγοραπωλησίες. Ερwτικές συναντήσεις ευνοούνται μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο είναι αρκετά πιεστική θέση για τα οικονομικά σας ζητήματα και καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα έσοδα, έξοδα σας και έτσι θα ασχοληθείτε αρκετά με τον προυπολογισμό σας και με μια νέα πηγή εσόδων που πρέπει πάσει θυσία να διατηρήσετε.  Αποφύγετε τις σπατάλες και κυρίως μη προσπαθήσετε να καλύψετε συναισθηματικά κενά με αγορές που δεν σας είναι τόσο χρήσιμες. Ερwτικά θα είστε μπερδεμένοι και πιθανόν να εμπλέκεστε σε μια ..παράνομη κατάσταση.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας φέρνει άγχος, νεύρα και μια εξάντληση που μπορεί να νιώθετε και πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με σκοπό να διατηρήσετε ακμαία τη φυσική σας κατάσταση. Εμπόδια και τυχόν καθυστερήσεις θα σας κάνουν να χάνετε τη ψυχραιμία σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που συνεργάζεστε ή ακόμα και με το ταίρι σας. Φανείτε πιο διπλωματικοί και ευέλικτοι καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο υποτονικούς και περισσότερο επιφυλακτικούς με το περιβάλλον σας και έτσι πολλές μέρες θα θέλετε να απομονώνεστε, αποφεύγοντας την πολυκοσμία και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις, καθώς είναι πιθανόν να κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων σας και τελικά θα τα βάλετε με τον εαυτό σας. Ψυχοσωματικά συμπτώματα εμποδίζουν να χαρείτε μια μυστική σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει πιο μάχιμους και περισσότερο εκδηλωτικούς, κυρίως εάν εμπλέκεστε σε οργανώσεις και κοινωνικές ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και θα χάσετε την επαφή με το…χρόνο, καθώς θα είστε πολυάσχολοι και υποταγμένοι στην εκπλήρωση ενός σχεδίου. Προσοχή σε φιλικές σχέσεις που τείνουν να γίνουν ερwτικές και έτσι δημιουργήσετε προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Δυνατές συμμαχίες και έντονη δραστηριοποίηση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει ανταγωνισμό και επιθετικότητα μέσα στην επαγγελματική αρένα, όπου κινείστε με αποτέλεσμα να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας ή να προωθείτε το έργο σας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Κόντρες, πισώπλατα μαχαιρώματα αναμένονται και για επιβάλλεται να είστε επιφυλακτικοί και αρκετά καχύποπτοι. Πιθανή απογοήτευση από άτομα που δεν σας στηρίζουν και για αυτό πιθανόν να έρθετε σε οριστική ρήξη. Ερwτική ίντριγκα, σκηνές ζηλοτυπίας.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει πιο επαναστατικούς, θέλετε να σπάσετε τα “δεσμά” της φυλακής σας και ίσως συμπεριφερθείτε σπασμωδικά και αρκετά παράλογα, ξαφνιάζοντας το περιβάλλον σας. Ταξίδια μακρινά, σπουδές αλλά και μια αλλαγή στον προσανατολισμό σας αναμένεται και για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε στη θεωρία και εξετάστε όλες τις παραμέτρους όταν θα είστε πιο ήρεμοι. Ξαφνικές ερwτικές συναντήσεις σας παρασύρουν εκτός συζυγικής εστίας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε με δάνεια, οφειλές και πιθανόν κληρονομικά ζητήματα που δεν μπορέσατε να διευθετήσετε με αποτέλεσμα να είστε αρκετά αγχωμένοι και μπερδεμένοι ή να αισθάνεστε αβοήθητοι και μόνοι. Όμως η σeξουαλική σας ζωή θα πάει καλύτερα, πιθανόν να μπορέσετε να εκτονώσετε τη λίμπιντο σας και να πάρετε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τα πρακτικά σας προβλήματα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο απέναντι σας, φέρνει προβλήματα, κόντρες και εντάσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε και πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να διεκδικήσετε τα αυτονόητα ή να καταλήξετε σε κοινές αποφάσεις. Συνεργάτες ή το ταίρι σας συνεχίζουν να σας πάνε κόντρα με αποτέλεσμα να γίνεστε νευρικοί και ευέξαπτοι και με το παραμικρό να ξεσπάτε . Ερwτικά είστε μπερδεμένοι και πολλές φορές θα προσπαθήσετε να νικήσετε τα προβλήματα σας με μια περιστασιακή ερwτική σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα αυξήσει τις απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο με αποτέλεσμα να διαταραχθεί το πρόγραμμα σας και θα ακολουθείτε ένα ακατάλληλο τρόπο διατροφής και  αυτό θα σας φέρει μικροπροβλήματα υγείας. Επίσης κόντρες και διαπληκτισμούς θα αντιμετωπίσετε με τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας , και αυτό θα σας κάνει πιο νευρικούς και ανυπόμονους. Προσπαθήστε να εκτονώστε την αρνητική ενέργεια με άσκηση και κατάλληλη διατροφή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύες

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει πιο γοητευτικούς και παρασύρεστε σε ρομαντικές περιπέτειες με αποτέλεσμα να αμελείτε τις υποχρεώσεις σας ή το μόνιμο ταίρι σας. Η αυξημένη διάθεση να φλερτάρετε και να μπείτε σε νέες περιπέτειες θα σας κάνει τελικά να χάσετε τον ύπνο σας, γιατί θα πέσετε σε αντιφάσεις και θα θέλετε να καλύψετε τα νώτα σας αλλά πιθανόν να μην το καταφέρετε. Προσοχή σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς κινείστε αρκετά παρορμητικά και τολμηρά. Εμμονή σε τυχερά παιχνίδια.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα