Μην χασετε

Ο άντρας μου, με αποκάλεσε με άλλο όνομα την ώρα της eρωτικής πράξης

Από singleparent.gr

Advertisements

Αυτό που με εκνεύριζε και με εκνευρίζει πάντα στον άντρα μου είναι ότι κάθε φορά που έρχομαι στο σαλόνι ή μπαίνω στο δωμάτιο και είναι με το κινητό στο χέρι ή με το laptop στα πόδια πετάγεται σαν παιδάκι που το έπιασαν στα πράσα να κλέβει καραμέλες και κρύβει επιδέξια την οθόνη μην και δω τι γράφει.

 

Αν δεν ήταν τόσο έντονη και τόσο ένοχη η αντίδρασή του, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβω κάτι, αλλά είναι τόσο μπαμ αυτό που κάνει που με βάζει και εμένα σε υποψίες ή ότι βλέπει ταινίες πoρvo ή ότι μιλάει με την πρώην του, η οποία μέχρι πρόσφατα αρνιόταν να δεχτεί ότι είναι παντρεμένος με παιδιά και εξακολουθούσε να τον ενοχλεί, μετά το τελευταίο όμως περιστατικό σιγουρεύτηκα ότι ο άντρας μου μόνο αθώος δεν είναι…

Είναι 41 ετών και εργάζεται ως φύλακας με πολλές ακανόνιστες και βραδινές βάρδιες, ενώ εγώ είμαι 39 ετών και είμαι δασκάλα. Έχουμε 3 παιδάκια, το ένα εκ των οποίων είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Από τότε που γίναμε γονείς είμαι κυρίως εγώ εκείνη που τρέχει για όλα. Εκείνος από τη μεριά του χρησιμοποιεί τη δικαιολογία ότι δουλεύει νύχτα άρα τη μέρα πρέπει να κοιμάται και δεν με βοηθάει καθόλου.

Η δουλειά μου έχει γίνει ακόμα πιο απαιτητική τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας του κορονοϊού και εργάζομαι πολύ περισσότερες ώρες απ’ όσες πληρώνομαι προσπαθώντας να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και για τους μαθητές μου και για τα παιδιά μου. Παρόλα αυτά και καφέ του φτιάχνω και του τον σερβίρω και μαγειρεύω κάθε μέρα για όλους και το σπίτι μου τακτοποιημένο, καθαρό και νοικοκυρεμένο είναι παρά την κούραση και το άγχος που έχω κάθε μέρα.

 

Με τα παιδιά δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου και μερικές φορές νιώθω ότι αντί για 3 παιδιά έχω 4.

Advertisements

Πριν από μερικές εβδομάδες μπήκα ξαφνικά στο υπνοδωμάτιο και τον έπιασα να γράφει κάτι, προφανώς μήνυμα. Αρχικά προσπάθησε να κρύψει την οθόνη και μέχρι να φτάσω στο κρεβάτι είχε βγει από την εφαρμογή που ήταν και είχε μπει σε ένα παιχνίδι που παίζει συχνά.

Ήμουν τόσο αθώα που πίστευα πως τόσο καιρό άντε το πολύ να φλέρταρε με καμία άλλη μέχρι που κατά τη διάρκεια του σeξ με αποκάλεσε Χριστίνα ενώ με λένε Παναγιώτα. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η Χριστίνα, τι την έχει και τι άλλο μπορεί να «παίζει».

Πόσες φορές έχω ψάξει το κινητό του δεν έχω βρει τίποτα. Είμαι σίγουρη ότι μετά από κάθε συνομιλία σβήνει κάθε αποδεικτικό στοιχείο για να μην ανακαλύψω κάτι και τον χωρίσω. Φανταστείτε τι γίνεται όταν δουλεύει βράδυ και είναι μόνος του. Δεν θα ήθελα να ξέρω.

 

Τις ελάχιστες φορές που έχει πέσει το μάτι μου στην οθόνη ενώ γράφει το μόνο που μπόρεσα να διακρίνει είναι κάτι φατσούλες, κάτι καρδούλες και κάτι φιλάκια στο τέλος άρα σε φίλο του αποκλείεται να στέλνει. Το θέμα είναι τι κάνω από δω και πέρα; Μετά το τελευταίο συμβάν – που με αποκάλεσε με άλλο όνομα στο κρεβάτι – είμαι πεπεισμένη ότι με απατά.

Εκείνη τη στιγμή δεν ανέφερα κάτι αλλά δεν σκοπεύω να το αφήσω έτσι. Ό, τι και να του πω ξέρω καλά τι θα απαντήσει. Θα μου πει ότι μπερδεύτηκε και θα το αφήσει να περάσει στο ντούκου, αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν μπερδεύτηκε. Η αντίδρασή του κάθε φορά που στέλνει κάποιο πονηρό μήνυμα και μπαίνω στο δωμάτιο συν τώρα αυτό, με έχουν πείσει ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει. Αν καταφέρω και το αποδείξω, θα πάρει και πόδι από το σπίτι.

Παναγιώτα

 

Advertisements

Από singleparent.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα