Μην χασετε

«Ούτε ζώα»: Πατέρας μετέτρεψε δωμάτιο-τρώγλη στην εστία του ΑΠΘ σε σπίτι για την κόρη του

Εικόνες ντροπής στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ, με έναν πατέρα να παθαίνει την πλάκα του με το δωμάτιο που παραχωρήθηκε στην κόρη του και να το κάνει μόνος του «καινούριο»!

Οι φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα και ειδικά στις μεγάλες πόλεις είναι μια πονεμένη ιστορία ετών.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι δεν ξέραμε πόσο πονεμένη είναι το 2020…

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας πατέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν πήγε να δει το δωμάτιο που παραχωρήθηκε από το ΑΠΘ στην κόρη του στην εστία, είναι απλά κωμικοτραγικές.

Advertisements

«Ούτε ζώα δεν θα έμεναν εδώ»

Ο πατέρας της φοιτήτριας περιγράφει στην ανάρτησή του -την οποία δημοσιεύει το thestival.gr: «Δωμάτιο 3X3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου. Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο. Απορώ πώς έμενε ο προηγούμενος!  

Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά».

Ανέλαβε δράση

Ο πατέρας της φοιτήτριας, ωστόσο, αποδείχθηκε μεγάλος μάστορας, αφού κάθισε και μετέτρεψε αυτό το δωμάτιο-τρώγλη σε σπίτι!

Συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Ξύθηκαν ταβάνι και τοίχοι, βάφτηκαν, πέρασα πλακάκια στον τοίχο, laminate στο πάτωμα, νέο νιπτήρα-βρύση-έπιπλο και διάφορες κατασκευές που θα μείνουν προίκα στον επόμενο.

Advertisements

Τυχερός όποιος το πάρει»!

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα