Μην χασετε

Ουρά στον πλαστικό χειρουργό για μπότοξ κάνουν οι Ελληνίδες μετά την λήξη της καραντίνας

Η τάση των γυναικών να επισκεφτούν τους πλαστικούς χειρούργους, μετά την καραντίνα ερμηνεύεται ως πρώτη κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης.

Ουρά για… μπότοξ κάνουν ορισμένες Ελληνίδες που αναμένουν τη λήξη της καραντίνας προκειμένου να επισκεφθούν τον πλαστικό χειρουργό.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πλαστικός χειρουργός Λευτέρης Δημητραδιού, για να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση, έχει προχωρήσει σε παραγγελία δεκάδων συσκευασιών μπότοξ ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες η αντίστοιχη παραγγελία θα αφορούσε στο 1/3 των συγκεκριμένων θεραπειών.

«Η τάση των γυναικών να επισκεφτούν τους πλαστικούς χειρούργους, μετά την καραντίνα ερμηνεύεται ως πρώτη κίνηση ψυχολογικής αποφόρτισης και ανάτασης της ψυχολογίας τους. Η ζήτηση ενέσιμων θεραπειών μπότοξ κι υαλουρονικού οξέως βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αυξητικές στήθους, λίφτινγκ και λιπογλυπτικές λόγω του επερχόμενου καλοκαιριού. Σκεφτείτε μόνο, πόσα χειρουργεία αναβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, τα οποία σιγά, σιγά μπαίνουν σε πρόγραμμα αλλά και τα νέα ραντεβού που καταγράφουμε» λέει ο κ. Δημητραδιού.

Advertisements

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερα μεγάλη διάθεση να επιστρέψουν στην προ-κορωνοϊού ρουτίνα τους και τα ραντεβού για laser αποτρίχωσης αρχίζουν να παρουσιάζουν αναμονή έως και τριών εβδομάδων.

Το πρώτο του ραντεβού, αμέσως μετά την άρση του lockdown, αφορά σε θεραπεία μπότοξ και είχε προγραμματιστεί 40 μέρες πριν. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο πλαστικός χειρούργος δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από τις πελάτισσες του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Τώρα όμως που φτάνουμε στην άκρη του τούνελ και η ψυχολογία αλλάζει τα τηλέφωνα του ιατρείου έχουν κυριολεκτικά… σπάσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα