Μην χασετε

Οργισμένη ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για όσα κάνουν οι Τούρκοι στον Έβρο: «Είναι εξπέρ στην προπαγάνδα»

«Αυτούς που φυλακίζουν τους δικούς τους κατά χιλιάδες όταν είναι αντίθετοι προς το καθεστώς» αναφέρει για την Τουρκία η διάσημη ηθοποιός.

Advertisements

Αγανακτισμένη και θυμωμένη με όσα συμβαίνουν στον Έβρο και φυσικά όχι με τους πρόσφυγες και μετανάστες αλλά με την τουρκική προπαγάνδα που κάνει λόγο για βιαιότητες των Ελλήνων προς τους μετανάστες είναι η Μιμή Ντενίση.

«Θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος. Βλέπω Αμερικανούς δημοσιογράφους να μιλούν για βιαιότητες των Ελλήνων προς τους μετανάστες!!!! Τις δηλώνουν οι Τούρκοι που είναι εξπέρ στην προπαγάνδα!!!! Κ τους πιστεύουν!!! Ποιους? Αυτούς που φυλακίζουν τους δικούς τους κατά χιλιάδες όταν είναι αντίθετοι προς το καθεστώς!!! Αλλά πότε ήταν αλλιώς?? Ακόμα αρνούνται όλες τις γενοκτονίες Ελλήνων κ Αρμενίων κ μας κατηγορούν για βιαιότητες κ κάψιμο της Σμύρνης!!!!!!! Τι άλλο πια να κάνει η Ελλάδα για την ανθρωπιστική κρίση?? Κ ας καταλάβουμε επιτέλους πως η Τουρκία χρησιμοποιεί τους έρμους τους μετανάστες για τα συμφέροντα της!!! Η Ελλάδα δεν μπορεί ν’ αντέξει άλλο βάρος.Τους πρόσφυγες από την Συρία τους αγκάλιασε εν μέσω οικονομικής κρίσης. Άλλο οι οικονομικοί μετανάστες… που τους συμπονώ επίσης. Καθώς κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στους δρόμους χωρίς σοβαρούς λόγους… αλλά δεν αντέχει να τους βοηθήσει η Ελλάδα… Κ μάλιστα βάσει Τουρκικού σχεδίου!! Κι ας πούμε κ μια καλή κουβέντα για τα σπουδαία παιδιά στα σύνορα κ στην θάλασσα!! κι ας είμαστε μια φορά ενωμένοι.. δεν αντέχω να βλέπω τους μεν ν’ αποκαλούν τους δε ρατσιστές… κ να ‘ναι σαφές πως μιλούν κομματικά. Έλεος!! Ας είμαστε Έλληνες πάνω απ’ όλα..μόνο η ομοψυχία σώζει..ούτε τα κόμματα ούτε η Ευρώπη».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα