Μην χασετε

Ομορφιά χωρίς νυστέρι

Τα τελευταία χρόνια η ακμάζουσα τεχνολογία έχει μπει και στο χώρο της ομορφιάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Λέιζερ, μεσοθεραπεία και πίλινγκ, όλα υπόσχονται να μας ανανεώσουν γρήγορα, εύκολα και κυρίως μη επεμβατικά.

●   λέιζερ

Η τεχνολογία λέιζερ έχει πολλές εφαρμογές στο χώρο της ομορφιάς. Η μόνιμη αποτρίχωση που πριν λίγα χρόνια κόστιζε ακριβά, έχει γίνει πλέον μια αρκετά προσιτή επιλογή. Μεγάλα ινστιτούτα ομορφιάς προσφέρουν οικονομικές τιμές και πακέτα για επιλεγμένες περιοχές ή για όλο το σώμα. Συσκευές αποτρίχωσης λέιζερ κυκλοφορούν σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών όπως στις Κωτσόβολος προσφορές.

Καλό είναι ωστόσο να είμαστε αρκετά προσεκτικοί είτε κάνουμε σε κάποιο κέντρο είτε μόνοι μας τέτοιου είδους παρεμβάσεις και να θυμόμαστε πάντα να εφαρμόζουμε κάποιους βασικούς κανόνες, όπως το να μην είμαστε μαυρισμένες να πλενόμαστε μετά με κρύο νερό και να ενυδατώνουμε το δέρμα μας μετά από κάθε εφαρμογή. Για υπερ ενυδατικά προϊόντα, κατάλληλα και για εφαρμογή μετά από λέιζερ σε τιμές προσφοράς μπορούμε να συμβουλευτούμε τους LR κατάλογοι προϊόντων ή την Avon.

●   μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία έχει τόσο θεραπευτική όσο και κοσμητική εφαρμογή. Εφαρμόζεται μόνο από γιατρό και ενισχύει την ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος καθώς “ξυπνάει” το αναπλαστικό μηχανισμό της επιδερμίδας μας και την κάνει να λειτουργήσει όπως έκανε πριν από χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, και κυρίως χωρίς παραμορφώσεις.

Advertisements

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και σύντομη σε διάρκεια, μπορούμε μάλιστα αμέσως μετά να κυκλοφορήσουμε χωρίς πρόβλημα. Πλάσμα από το αίμα μας ενισχύεται με έναν ορό πλούσιο σε βιταμίνες και κολλαγόνο. Στη συνέχεια θα εγχυθεί ξανά στην επιδερμίδα μας τοπικά με μικρές ενέσεις σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη, στοχεύοντας πάντα σε προβληματικές περιοχές, αναζωογονώντας μας.

●   απολέπιση

Το πίλινγκ τα τελευταία χρόνια γίνεται χημικά είτε με λέιζερ. Στη χημική απολέπιση χρησιμοποιούνται διάφορα οξέα ενώ στην απολέπιση με λέιζερ η εξωτερική στιβάδα του δέρματος καταστρέφεται μέσω της θερμότητας. Και οι δύο μέθοδοι είναι ήπια επώδυνες αλλά έχουν συναρπαστικά αποτελέσματα σε ότι αφορά σημάδια του χρόνου ή δερματικές παθήσεις. Η απολέπιση με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ή εξομάλυνση ρυτίδων, ουλών και κηλίδων του δέρματος.

Όπως και στην αποτρίχωση έτσι και όταν κάνουμε απολέπιση καλό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας μετά από κάθε εφαρμογή. Στην περίπτωση της απολέπισης η έκθεση στον ήλιο είναι απαγορευτική αφού μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στην επιδερμίδα μας από αυτά που πήγαμε να επιλύσουμε. Η ενυδάτωση επίσης με κατάλληλα προϊόντα είναι ζωτικής σημασίας.

Για συμβουλές τόσο σε προϊόντα ομορφιάς όσο και σε ηλεκτρονικά είδη το Kimbino μας βοηθά συγκεντρώνοντας για εμάς όλα τα online φυλλάδια προσφορών στα καταστήματα.

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα