Μην χασετε

Ολυμπία Χοψονίδου: Aποκάλυψε πώς βελτίωσε την εικόνα της κoιλιάς της μετά από τις 6 εγκυμoσύνες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μία αξιολάτρευτη οικογένεια φέρνοντας στον κόσμο 6 υπέροχα παιδιά.

 

Το όνειρό τους για μία μεγάλη οικογένεια έγινε πραγματικότητα και μάλιστα η ευτυχισμένη μητέρα δεν θα έλεγε «όχι» και για έβδομο παιδάκι – όπως είχε αποκαλύψει σε Q&A στο Ιnstagram.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει χτίσει μία σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους ακολούθους της . Όταν, λοιπόν, τη ρώτησαν πώς έχει καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες έδωσε αμέσως την απάντησή της με κάθε ειλικρίνεια.

Advertisements

 

 

«Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου… και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα προσωπικά αλλά δεν μου είναι εύκολο… η διατροφή είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική… βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανα στην κοιλιά και στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα για να προλάβω να κάνω και δεύτερη δόση… γιατί πραγματικά έχω δει διαφορά… Επίσης μια μέρα θα σας δείξω πως είναι η κοιλιά μου όταν σκύβω… για να μην νομίζετε ότι δεν έχω δέρμα ξεχειλωμένο… είναι αδύνατο να επανέλθει μια κοιλιά μετά από τόσες εγκυμοσύνες τόσο εύκολα» εξήγησε.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα