Μην χασετε

Οι 7 τάσεις στα χαλιά για το χειμώνα του 2020 που θα ομορφύνουν το σπίτι σας

Οι 7 τάσεις στα χαλιά για το χειμώνα του 2020 που θα ομορφύνουν το σπίτι σας

Τον χειμώνα τα χαλιά είναι απαραίτητα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να κρατάς το σπίτι σου ζεστό. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις επιφάνειες με χαλιά. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος ύπαρξης τους μέσα σε ένα σπίτι.

Advertisements

Εκτός όμως από τη ζεστασιά που μας δίνουν, αυτό που ψάχνουμε σε ένα χαλί είναι η ομορφιά. Θέλουμε να ομορφαίνει το χώρο που βρίσκεται. Για να σε βοηθήσω να βρεις τι είναι στη μόδα αυτό τον καιρό ή για να σου δώσω μερικές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σου, σου έχω τα μεγαλύτερα trends χαλιών για το χειμώνα του 2020!

Τα καλύτερα χαλιά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χειμώνα 2020 για τη διακόσμηση του σπιτιού σου!

Χαλιά σε ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό στα χαλιά. Το γκρι χρώμα στα χαλιά έχει την ίδια συχνότητα με το μπεζ στους τοίχους. Από θέμα υλικού αν θέλεις να κάνεις τη λιγότερη δυνατή συντήρηση, τότε η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι το νάιλον. Ποιος θέλεις άλλωστε να καθαρίζει συνέχεια το χαλί του.

Animal print χαλιά

Τα animal print είναι μια πολύ καλή ιδέα για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Αν όμως το λεοπάρ και το ζεβρέ σε έχουν κουράσει να τα βλέπεις συνέχεια ακόμα και στα ρούχα, μπορείς να επιλέξεις κάτι παρόμοιο με την εικόνα σαν ελάφι. Είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο και προσθέτει ιδιαίτερη ζεστασιά στο σπίτι.

Χαλιά και διάδρομοι με έντονα χρώματα

Μπορεί η μίνιμαλ διακόσμηση και τα ουδέτερα χρώματα να κάνουν πάντα πιο κομψό ένα δωμάτιο αλλά τα έντονα χρώματα και prints μπορούν να κάνουν έναν χώρο πολύ πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο. Επέλεξε έναν διάδρομο για την είσοδο του σπιτιού σου με σκούρο φόντο και έντονα σχέδια για να έχεις ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Χαλιά με αλυσιδωτό σχέδιο

Το αλυσιδωτό σχέδιο είναι αυτό που χρειάζεται ένα ουδέτερο minimal σαλόνι. Δίνει στο χώρο το σχέδιο που του λείπει και τον κάνει πιο ενδιαφέρον. Για να αναδειχτεί όμως το συγκεκριμένο σχέδιο θα πρέπει να αποφύγεις τα πολλά patterns μέσα στον χώρο σου, ώστε να επικεντρώνονται όλα τα βλέμματα στο χαλί σου.

Χαλιά με ασπρόμαυρο φλοράλ σχέδιο

Είναι δύσκολο να συνδυαστεί σωστά, αλλά όταν γίνει ο σωστός συνδυασμός τότε το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο. Για να μπορέσεις λοιπόν να κάνεις τον κατάλληλο συνδυασμό θα πρέπει τα έπιπλα, όπως οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, να έχουν έντονο χρώμα. Έτσι το χαλί δε θα παρέμβει με περισσότερα χρώματα και θα αναδείξει περισσότερο τα έπιπλα σου.

Χαλιά με γεωμετρικά σχήματα

Τα γεωμετρικά σχήματα ανέκαθεν ήταν πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις κάποια καλύτερη ιδέα για το παιδικό δωμάτιο, τότε ένα χαλί με γεωμετρικά σχήματα είναι ότι πρέπει. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη φαντασία και θα βρουν τρόπο να το εκμεταλλευτούν. Επίσης, βοηθάει ιδιαίτερα στην ηχομόνωση.

Advertisements

Χαλιά με καρό σχέδιο

Σε ένα καρό σχέδιο μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά δύο με τρία χρώματα. Αυτό σε βοηθάει να παίξεις με τα χρώματα και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σου και στην διακόσμηση που έχεις στο μυαλό σου.

Πηγή

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα