Μην χασετε

Οι 5 top τάσεις στα φορέματα που θα φορεθούν αυτήν την άνοιξη

Η «νέα εποχή» στο χώρο της μόδας μας δημιουργεί όλο και περισσότερο την ανάγκη για κομμάτια που βασίζονται στην άνεση, την πρακτικότητα και την ευελιξία. Μπορεί ο κατ’ οίκον περιορισμός να μην έχει λήξει ακόμα και τα σύνολα αλλά αυτές οι «αρχές» όπως όλα έχουν δείξει θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και με την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Δεν υπάρχει άλλο κομμάτι που να πληροί περισσότερο αυτές τις προϋποθέσεις από τα φορέματα. Ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ παράλληλα μας βοηθούν να δημιουργούμε stylish outfits μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Αναρωτιέστε ποια είναι τα hot σχέδια της σεζόν που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα!

 

Advertisements

Little black dress

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε πρώτα στο πιο διαχρονικό και θηλυκό κομμάτι όλων των εποχών, το μαύρο φόρεμα. Μπορεί να σταθεί στην κυριολεξία σε όλες τις περιστάσεις, ενώ το πλήθος σχεδίων, μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα κι όλους του σωματότυπους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Προσπαθήστε να πειραματιστείτε με το σχέδιο που θα επιλέξετε και προσαρμόστε το σε διαφορετικά στιλ, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Advertisements

Knit dress

Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες φθινοπωρινές τάσεις. Αν ήταν σημαντικό κομμάτι της συλλογής σας, σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Η δημοφιλία τους θα είναι πολύ έντονη και κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Ταιριάζουν υπέροχα με loafers ακόμα και για τα office looks. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό και οι τόνοι του μπεζ. Μόλις τα δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

 

Puff sleeve dress

Είναι γεγονός ότι τα υπερμεγέθη μανίκια τα συναντάμε παντού τις τελευταίες σεζόν. Παρόλα αυτά δε μπορούμε να τα «χορτάσουμε» και θέλουμε συνεχώς να μεγαλώνουμε τη συλλογή μας. Η άποψη μας είναι ότι ταιριάζουν πολύ περισσότερο στα φορέματα απ’ οτιδήποτε άλλο.

Advertisements

Συνδυάζουν με πολύ όμορφο τρόπο τον ρομαντισμό με τη chic αισθητική και το στιλ. Οι επιλογές και τα σχέδια πολλά, από mini μέχρι maxi εκδοχές κι από μονόχρωμα μέχρι έντονα μοτίβα. Για να απογειώσετε αυτή τη ρομαντική essence σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να προτιμήσετε τις ροζ αποχρώσεις που θεωρούνται must για την άνοιξη.

 

Midi dress

Τα φορέματα μπορούν να μας χαρίσουν την απόλυτη αέρινη σιλουέτα. Ο ιδανικός τρόπος είναι τα mini dresses. Έχετε την ευκαιρία να τα φορέσετε από το πρωί για casual αισθητική με αθλητικά υποδήματα, αλλά και για πιο formal περιστάσεις μαζί με high heel mules αλλά και chunky sole boots για όσο το επιτρέπει ακόμα ο καιρός. Εμείς έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα printed designs, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα έντονα χρώματα, όπως το leopard μαζί με κόκκινο ή μπλε.

 

Cuts out dress

Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις χωρίς έντονες επιλογές αλλά και να χαρίσετε στο στιλ σας μία ανανέωση με διακριτικό τρόπο, τότε τα φορέματα με τα κοψίματα η αλλιώς τα cut out dress θα σας ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη, το οποίο θα τονίσει τη θηλυκότητα σας με τον καλύτερο τρόπο ή με μικρά ανοίγματα στο πλάι σα fashionable details.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα