Μην χασετε

Οι 5 basic επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα την φετινή άνοιξη

Όλες οι γυναίκες δημιουργούμε τη γκαρνταρόμπα μας με γνώμονα το προσωπικό μας στιλ αλλά και διάφορους «κανόνες». Για να έχουμε μία επιτυχημένη και ολοκληρωμένη συλλογή, θα πρέπει να υπάρχουν σ΄ αυτήν κομμάτια μοντέρνα, ευέλικτα και πρακτικά, που θα μπορούμε να «χτίσουμε» πάνω τους stylish outfits.

H άνοιξη έχει έρθει και μαζί της φέρνει items που όλες ξεχωρίζουμε, έχουμε στην κατοχή μας πολλά χρόνια και μας έχουν συνοδεύσει σε πλήθος περιστάσεων. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα basics κομμάτια που λατρεύουμε αυτήν την περίοδο και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

 

Trench coat

Το απόλυτο πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου. Τη καμπαρντίνα την επιλέγουμε και το φθινόπωρο αλλά η άνοιξη είναι σίγουρα η εποχή της. Elegant και παράλληλα τόσο πρακτική είναι εδώ και πολλές δεκαετίες ένα κομμάτι που δεν αποχωρίζονται οι fashion lovers. Η πιο συχνή εκδοχή της είναι η μπεζ αλλά πλέον θα τη συναντήσετε και σε άλλα ενδιαφέροντα χρώματα όπως το χακί αλλά και σε διχρωμίες.

Advertisements

Η ουδέτερη χρωματική παλέτα στην οποία διατίθεται μας δίνει τη δυνατότητα να τη συνδυάσουμε με πολλά περισσότερα πράγματα. Εμείς προτιμάμε ιδιαίτερα να τη βλέπουμε μαζί με τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά υποδήματα για πιο casual looks.

 

 

Advertisements

 

Checked blazer

Γενικά τα σακάκια είναι ένα από τα κομμάτια που επιλέγουμε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Πέρα από το στιλ που προσθέτουν στην εμφάνιση μας χαρίζουν πρακτικότητα καθώς μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στις αλλαγές τις θερμοκρασίας που υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια των ανοιξιάτικων ημερών.

Αν λοιπόν θέλετε η συλλογή σας να βασίζεται σε basics items τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σ΄ ένα καρό σακάκι. Αυτό το μοτίβο προσθέτει ένα expensive looking στην εμφάνισή σας χωρίς στην πραγματικότητα να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Για να «νιώσετε» την άνοιξη, μη διστάσετε να αναζητήσετε παστέλ αποχρώσεις.

 

Advertisements

 

 

Floral midi dress

Μιλώντας για μοτίβα δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο «σήμα-κατατεθέν» της άνοιξης, στα floral prints. Τα φορέματα με λουλούδια θα φέρουν την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη φωτεινότητα στην εικόνα σας. Plus, θα έχετε παρουσιάσει κι ένα πολύ μοντέρνο σύνολο χωρίς να χρειαστεί καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Λατρεύουμε να συνδυάζουμε τα puff sleeves και τις πιο oversized γραμμές, καθώς θεωρούμε ότι δίνουν μία πιο ανέμελη διάθεση στην εικόνα μας. Ότι ακριβώς ταιριάζει στην εποχή που διανύουμε. Μία επιλογή που θα σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

 

 

 

Loose denim

Όσο κι αν είστε λάτρεις των skinny jeans έχει έρθει η ώρα να τα αφήσετε για λίγο στην άκρη, καθώς οι πιο άνετες γραμμές θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη. Κι αφού περάσαμε πολλούς μήνες επιλέγοντας συνεχώς τα κολάν και τις φόρμες μας ήρθε η ώρα για μία πολύ εύκολη αλλαγή που θα μας αναζωογονήσει.

Συνδυάστε τα με t-shirts αλλά και πουκάμισα με έντονους γιακάδες. Προσθέστε chunky loafers και it bags και κάντε όλες τις γυναίκες που θα σας συναντήσουν να θέλουν να μιμηθούν το στιλ σας.

 

 

Basket bag

Αποτέλεσαν το βασικό κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. Οι basket bags δε σταματούν να αυξάνουν την παρουσία τους τις τελευταίες σεζόν. Τις συναντάμε παντού αφού αποτελούν ένα από τα items που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι fashion lovers.

Αν δεν έχετε ήδη μία στην κατοχή σας, τώρα είναι η στιγμή. Φρεσκάδα, ανανέωση και στιλ είναι οι λέξεις που τη χαρακτηρίζουν. Επιλέξτε την από το πρωί μέχρι το βράδυ και απογειώστε την εικόνα σας.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα