Μην χασετε

Οι 5 τάσεις στις φούστες που θα φορεθούν αυτό το φθινόπωρο

Οι τάσεις στη μόδα δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της δημιουργικής σκέψης των σχεδιαστών. Είναι οι προτάσεις που ξεπηδούν από τις street style εμφανίσειςτα ootd του Instagram και του Tik Tok, τα editorials των περιοδικών μόδας, τα outfits των celebrities και των μοντέλων, τις συμβουλές των stylists. Όλες αυτές οι ιδέες φιλτράρονται με βάση τις ανάγκες και το προσωπικό γούστο της κάθε γυναίκας και καταλήγουν συχνά σε κομψά σύνολα.

Advertisements

Υπάρχουν, βεβαίως, τα κομμάτια που ξεπερνούν τις τάσεις, τα staples κάθε σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε εποχή δεν έχει να προσφέρει τις προτάσεις της για το πως αυτά μπορούν να φορεθούν με ένα καινούργιο, πιο φρέσκο και μοντέρνο τρόπο.

Και κάπως έτσι φτάνουμε σ’ ένα από τα βασικότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας: τις φούστες. Ήδη από τις fashion weeks της προ-codiv εποχής είχαμε πάρει μία γεύση για το ποιες φούστες θα πρέπει να προτάξουμε για τις εμφανίσεις τις AW20 σεζόν. Και οι παρακάτω street style εμφανίσεις μας δείχνουν πώς θα τις φορέσουμε με στιλ:

#1 Μάξι denim φούστα 

Συνδυάστε τη μάξι denim φούστα σας με μια puffed sleeve μπλούζα και τις μπότες σας για ένα κομψό φθινοπωρινό day-to-night outfit.

 Guest στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι 

#2 Ribbed φούστα

Οι φούστες με πλέξη ριπ γίνονται η πιο casual chic και cozy επιλογή γι’ αυτή την εποχή. Είναι ιδανικές σ’ ένα co-ord set με πουλόβερ με πλέξη ριπ, αλλά και ιδανικές για monochromatic σύνολα. Ολοκληρώστε το σύνολό σας μ’ ένα ζευγάρι loafers.

H Gala Gonzalez στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

#3 Δερμάτινη φούστα 

Φέτος τα δερμάτινα θα φορεθούν πολύ. Εσείς επενδύσετε σε μια κομψή pencil δερμάτινη φούστα που μπορείτε να φορέσετε με τη καμπαρντίνα σας.

Advertisements
Η Brooke Testoni στην Εβδομάδα Μόδας στο Σίδνεϊ 

#4 Slip φούστα 

Μία απαλή, λεία slik slip φούστα ταιριάζει ιδανικά με τα πουλόβερ σας, ιδίως τα oversized. Φορέστε τις κάτω από τα puffer μπουφάν σας και με μπότες.

H Kate Tik στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

#5 Οι μίνι πλισέ 

Οι μίνι πλισέ φούστες φέρνουν τη σκέψη τα σχολικά χρόνια. Ωστόσο, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με κομψά κοντά σακάκια και καρό παλτό για ένα λίγο πιο egdy office look.

Η Elsa Hosk στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι 
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα