Μην χασετε

Οι 5 τάσεις εξωτερικής διακόσμησης για το 2020 και 25 ιδέες για να εμπνευστείτε

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν οπότε είναι καιρός να αναζητήσετε ποια είναι η τάση για υπαίθριους χώρους φέτος. Ρίξτε μια ματιά στις 5 Τάσεις Εξωτερικής Διακόσμησης για το 2020 και 25 Ιδέες για να δοκιμάσετε.

Advertisements

Δωμάτιο στον κήπο

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα και μπορεί να είναι μια εξωτερική κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο ή οτιδήποτε άλλο. Συνεχίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας στους εξωτερικούς χώρους, επίσης για να φαίνεται ταιριαστό.

Υπόστεγο κήπου

Τα υπόστεγα είναι μια τάση που εμφανίστηκε πριν από αρκετά χρόνια και κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Μεταμορφώστε το συνηθισμένο υπόστεγο κήπου σας σε ένα όμορφο υπνοδωμάτιο μόνο για ένα, για γραφείο στο σπίτι, χώρο ανάγνωσης, χώρο χειροτεχνίας ή κάτι άλλο που σας αρέσει. Μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης θέλετε, καθώς αυτή είναι η δική σας ξεχωριστή γωνιά.

Αίθριο για γάτες

Ενώ τα σκυλιά μπορούν να περπατούν παντού μαζί σας, τα γατάκια σας ίσως να μην μπορούν να το κάνουν. Φτιάξτε ένα χώρο για να κρατήσετε τη γάτα σας ασφαλή από ανθρώπους, σκύλους και διάφορα προβλήματα. Ένα αίθριο γάτας μπορεί να κατασκευαστεί από οτιδήποτε, από σύρμα έως ξύλο, μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί διάφορα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί και να αρέσουν στη γάτα σας.

Υπαίθριο μπαρ

Ένα υπαίθριο μπαρ δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας! Εάν δεν έχετε ακόμα, απλώς φτιάξτε το! Υπάρχουν πολλά DIY στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε άχρηστα ή παλιά έπιπλα για να ομορφύνετε τον εξωτερικό χώρο σας.

Advertisements

Τοίχος με φυτά

Ένας ζωντανός τοίχος θα ανανεώσει τον εξωτερικός σας χώρος, αλλά είναι δαπανηρός. Είναι δύσκολο να εγκατασταθεί και να συντηρηθεί. Αντικαταστήστε αυτήν την ιδέα με έναν τοίχο με φυτά καθώς είναι εύκολο να το φτιάξετε, δεν θα σας κοστίσει πολύ και μπορείτε να τον τοποθετήσετε οπού χρειάζεστε.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα